snelle levering volgens afspraak

snelle levering volgens afspraak

Alles naar wens

Gebruiksvriendelijke website, duidelijke leveringsvoorwaarde goede pakketbezorgdienst. Kortom niets te zeuren, geen klachten, aanbevelenswaardig!

Alles is vlot verlopen

Gemakkelijk besteld, betaald en snel geleverd.

Snelle levering, prima verpakt alles 100 %

Snelle levering, prima product, goed verpakt!!

Prima service snelle levering

Mis alleen de optrekoord bij de vlaggen dacht dat die erbij zaten, zal ze nog bestellen bij jullie

Helemaal prima

Mast met vlaggen besteld meteen een bevestiging ontvangen

Vlaggen rechter

Werkt slecht Nog steeds om de stok Zelf na meerdere pogingen tot verbetering door middel van verplaatsen! Gebeld en antwoord wd40 kopen en er is spuiten Ik heb €30 afgerekend voor die dingen Het hoort gewoon te werken

De producten werden snel geleverd en alles voldoet aan de verwachtingen.

Nette website, snelle levering

helaas was de vlag die ik eigenlijk wilde bestellen, niet meer op voorraad maar (heel fylosofisch) daar zal een reden voor zijn.

Besteld, bevestigd en bezorgd....geweldig!

Gewoon goede en vlotte bediening, kost wel wat maar dan krijg je ook wat!

Prima communicatie en snelle levering.

Zie hierboven.

Uitstekende service

Prachtige vlaggenmast geplaatst. Een sieraad voor het huis

Goed product voor schappelijke prijs

Handige stick om vlaggenstok te plaatsen. Ziet er goed uit, even uitgeprobeerd, handig hulpje!

vlot, correct en scherp geprijsd.

Een eerlijk, vlot en betrouwbaar bedrijf.

Bezorging ok

Zeer te vreden

Na de bestelling kreeg ik direct door dat alles in orde was en dat het de volgende dag afgeleverd zou worden zodat het zo spoedig mogelijk geleverd zou worden en ook de bestelddienst liet mij weten wanneer de bestelling bij mij kwam.

Vlotte levering

Positief!

Duidelijke website en snelle levering

Uitstekende service.

Snelle bezorging.

Goede kwaliteit en prijs. Vlotte levering !

Goede website met groot assortiment. Levering volgens het boekje !

Snel

Snelle levering !

Keurige vlaggenstok snel geleverd

Vlaggen Unie gevonden via internet omdat ik een stok (zonder oranje knop) zocht voor mijn nieuw gekochte REPUBLIEK-vlag. Gekozen voor een zwarte aluminium 2m stok met zwarte knop. Snel geleverd in een keurige doos. Verrassing was dat de stok in twee delen van 1m werd geleverd, die makkelijk te verbinden zijn.

Geen echte kleuren qua Nederlandse vlag

Leuke website met allerlei informatie ok. Maar de kwaliteit van de Nederlandse vlag laat te wensen over. De kleuren rood en blauw zijn te donker, ziet er niet uit. Had een gewone besteld dus geen marine blauw. In het blauwe veld zat gewoon rode draad in genaaid. Beetje slordig. Kleine puntjes die beter kunnen. En dan z'n product strak in een plastic zak bezorgen ipv van een doos. Dat is ook een minpunt. Een vlag moet helder en fris zijn. Ik ben secuur, en heb al meerdere ook bij andere leveranciers vlaggen terug gestuurd. In een witte baan, rood of blauw stiksel (garen) is geen gezicht. En kwaliteit doek laat vaak ook te wensen over. Helaas. En bestellen op de site, gaat vaak ook niet makkelijk. Te veel drukke informatie. En de teksten vaak te mooi voor woorden. Dus een en ander kan beter. Zit al ruim 40 in de vlaggenwereld en weet wat er te koop is.

Kwaliteit

Na de bestelling van de vlaggenmast, compleet met vlag en grond anker, de spullen binnen 5 dagen in huis. We waren blij verrast met de hoogwaardige kwaliteit van de producten.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten