Snelle verzending

Mooi kwalitatieve vlag voor een goede prijs. Er waren meerdere maten beschikbaar.

Zeer snelle levering

Bestelling zeer snel geleverd en goede kwaliteit. Zeer tevreden

Goed product

Gemakkelijk te gebruiken en aan te brengen product

Bestelling werd snel geleverd en was compleet.

Vlaggen Unie beter dan goed.

Prettige mensen. Correcte houding en afwerking.

overzichtelijke fijne website en compleet aanbod

uitgebreide keuze met goede productomschrijvingen zodat de keuze uiteindelijk goed te maken is. Prijs/kwaliteitverhouding ook goed in beeld.

Uitstekende service

Vlaggen Unie website is zeer gebruikersvriendelijk, duidelijke omschrijving en tips. Eerlijke prijzen en snelle probleemloze levering. Zo wenst men dat te zien en ervaren. Een volgende bestelling zal ik zeker Vlaggen Unie begruiken.

Verkeerde levering, perfect hersteld

Waar gehakt wordt vallen spaanders, zo ook hier. Maar door snelle en adequate mailwisseling toch de juiste wimpels ontvangen en de verkeerde geretourneerd. Wimpels overigens van goede kwaliteit.

Tevreden

Mooie vlag, prima kwaliteit en snelle levering volgens afspraak!

Snelle levering!! alleen bij de afbeelding van het hoera geslaagd pakket lijkt het alsof het een complete set is waarbij ook de gevelhouder bij inbegrepen is. Verder degelijke vlag en vlaggenmast.

Jullie zijn geslaagd met vlag en wimpel!

Een duidelijke website en een snelle afhandeling van mijn bestelling, ondersteund door mails die de voortgang weergeven.

Correct en netjes afgehandeld.

Ga zo door ‼️

Perfecte leverancier

Prettig contact met klanten service. Goed advies en service

De website is duidelijk en werkt goed. De communicatie via de mail is duidelijk. De bestelling is vlot geleverd en is in goede staat bezorgd volgens afspraak.

Alles was geleverd zoals besteld, prima !!!

Door dat ik alles in prima staat én op tijd heb ontvangen, doe ik direct een volgende bestelling.

prima vlag

prima vlag en vlotte levering

De levering was snel en goed

Netjes op tijd geleverd.

Maken waar wat ze beloven.

Prettige communicatie

Bestelling miste één artikel. Na mailcontact vrijwel direct excuses aangeboden én het missende artikel alsnog verstuurd. Snelle service, snel én prettig contact.

Juiste levering en snel

Bedrijf was al bekend bij mij. Heb een bestelling geplaatst en zoals hierboven omschreven werd bezorgd wat besteld was. Was niet veel maar toch. Prima bedrijf.

Keurig geregeld

Mast besteld en twee dagen later al in huis

Hele mooie heldere kleuren

Hele snelle levering . De vlag ziet er mooi uit . De kleuren kloppen

Mooie flag

Besteld via site binnen 2 dagen binnen. Juiste omschrijving van de vlag en goede kwaliteit.

Klantgericht duidelijke info, denkt mee.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.