vlotte levering

De vlaggen werden vlot geleverd. Zijn zijn van hoogstaande kwaliteit.

ondanks de feestdagen toch mooi op tijd geleverd

top

snel bezorgd en goede kwaliteit

Welkom's wimpel besteld. Mooie kwaliteit doek en goede kleuren. Snelle levering.

snelle levering, goed product

snelle levering, goed product, redelijke prijs

prijs het voor iedereen aan

Verzending prima verlopen

Uitstekende plaatsing gehad van een 8 meter mast met toebehoren

Fluitje van een cent zo ziet het eruit. Mast in Soest geplaatst cement water erbij en stellen. Zijn zeer blij met het resultaat.

tijdige levering

goede kwaliteit

Zeer vlot contact en kwalitatief top!

Altijd vlot bereikbaar per telefoon en top materiaal/kwaliteit.

klantvriendelijke shop, ruime keuze

gemakkelijk de gewenste producten kunnen vinden en bestellen.

Tegenvallend

Stof van de vlag erg doorschijnend dun.

Makkelijk en goed bestelproces

Het zoeken naar het product en vervolgens de order plaatsen was erg makkelijk

Super communicatie en een mooi product

Wij hadden een aantal wensen en verschillende masten voor verschillende locaties. Er werd snel gereageerd op de mail en verschillende opties gewijzigd. Vlug en snel geregeld.

Goede service en snel geleverd

Product online snel kunnen vinden. Goeie website

Mooi product

Snelle levering en mooi product

Materialen zien er goed uit

Jammer genoeg staat er brievenbus post maar de vlagfixer met extra vlag passen niet door de bus, zelf gekeken maar alleen de vlagfixer past ook niet door normale brievenbus. Daardoor spullen pas na 4 dagen binnen, zelf afhalen bij servicepunt. Vlagfixer doet het aardig maar vlag zit soms toch rond stok waardoor je handmatig weer moet goed hangen. Vlag ook niet te strak zetten tussen fixers want dan rollen de lagers van de fixers niet meer. Dus voldoende tevreden.

Mooie vlag prachtige kleuren

De vlag is super mooi, keurig afgewerkt. En snel binnen.

Goede kwaliteit tegen concurrende prijs

Duidelijke website. Makkelijk bestellen. Levering volgende dag.

Heel goed !

Bestellen ging makkelijk en de levering was heel snel , zoals beloofd.

Goed geregeld

Goed geregeld en prima service

Wappert best goed

Doet precies wat je van een vlag verwacht.

Wimpel kleiner dan opgegeven, banen ongelijk

Wimpel van 25x300 word geadviseerd voor een mast van 6 of 7 meter. Ziet er in het echt op onze mast van 7 meter een beetje sneu uit. De geleverde wimpels (2) zijn 23,5-24 cm breed en geen 3 meter lang. De sneuheid neemt toe. Argument leverancier: er zit 5% marge in de maatvoering. Tot slot: de witte baan in het midden is ahw boven op de rode en witte baan gestikt. De banen zijn daardoor erg ongelijk qua breedte. De witte baan is daardoor aan de ene kant 6,5 cm en aan de andere kant 9 cm. Visueel geeft dat een gek beeld. Ik zou zeggen betaal iets meer en kijk even verder. Doe ik ook.

Prima, zoals gewend

Razendsnel verzonden en goede kwaliteit.

Bestellen loopt vlot, levering op tijd en goed product.

wimpel nog niet ontvangen

wimpel nog niet ontvangen

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.