Goede service, helder en duidelijk

Helaas wel een fout in vlag. Maar duidelijk info voor retourneren

Vlotte en nette levering..

Zie hierboven.

....

Snel geleverd en goede kwaliteit van het product

Zie bovenstaande

Snelle levering en prima product

Zie boven

Dik tevreden. Goeie service.

Wat is besteld heb is uitstekend

Uitstekende en zeer snelle service!

Uitstekende service!, snelle levering en het product voldoet precies aan de verwachtingen

Duidelijke site snelle levering.

Zeer goede prijs/kwaliteit. Zeer tevreden.

Op internet gezocht naar een Friese vlag. Kwam al snel uit bij jullie. Gezien de kwaliteit, prijs en levering een aanrader.

Nette prijs, vlotte levering

Heldere website, makkelijk bestelproces, vlotte levering. Achteraf blijk ik het verkeerde product besteld te hebben. Inmiddels (met kosten) retour gestuurd. Wacht de afhandeling van dit proces nog even af voor definitieve mening.

Kwaliteit vlot geleverd

Zeer nette en handzame website. Product was volgens omschrijving en keurig verpakt op tijd geleverd!

Keurig verpakt

Snelle afwikkeling en duidelijke mails mbt stand van zaken

Snelle levering en goed product

In mijn zoektocht naar een Friese vlag kwam ik uit bij vlaggen unie Snelle levering en een goed product

Betrouwbaar bedrijf

Snel contact, snelle service en snelle levering.

Vlag na een week nog niet bezorgd.

Misschien wel een fantastisch kwaliteits product maar als de bezorging niet deugt koop ik daar niks voor.

Mooie prima wimpel

Een opmerking: de rubber dopjes zitten ruim om het stokje vanwege het touwtje, ben benieuwd of ze blijven zitten.

Erg tevreden over de bestelling!

Snelle levering in keurige verpakking.

Erg vroeg voor een reactie heb nog niets ontvangen

Vlaggen nog niet binnen

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Er is een ruime keuze en je kunt combineren met bijbehorende artikelen. Omdat ik alleen een vlag met wimpel nodig had, was de keus snel gemaakt. De prijs is prima! Mijn pakketje werd de volgende werkdag al verstuurd en dat kon in de brievenbus, wel zo handig. De kwaliteit van de vlag en wimpel is goed. Ik ben een tevreden klant.

Snelle levering.

Snelle levering, goede prijs/kwaliteitsverhouding

Snelle levering, goede kwaliteit

Duidelijke en makkelijke website. Goede kwaliteit van de vlaggen en snelle levereing.

Prima onderdeel makkelijk te plaatsen

Aan te raden

Snelle verzending en goed verpakt. Artikelen goed van kwaliteit.

Prijzige Retour

Bij het bestellen van een vlag met handystick, bestelde ik ook een vlaggenkoord. Ik meende, dat er in de vlag geen koord zat. Bij ontvangst bleek dat er wel een koord in zat. Na telefonisch overleg, koord retour gestuurd. Kosten € 7,65, bij bestelling portokosten € 7,50. Het koord kostte € 9,99. Bij navraag of de retourkosten geretourneerd kon worden, kreeg ik als bot antwoord, dat de gemaakte retourkosten, niet worden teruggestort. Duur retourtje...

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.