Snelle levering, goede kwaliteit

Duidelijke en makkelijke website. Goede kwaliteit van de vlaggen en snelle levereing.

Prima onderdeel makkelijk te plaatsen

Aan te raden

Snelle verzending en goed verpakt. Artikelen goed van kwaliteit.

Prijzige Retour

Bij het bestellen van een vlag met handystick, bestelde ik ook een vlaggenkoord. Ik meende, dat er in de vlag geen koord zat. Bij ontvangst bleek dat er wel een koord in zat. Na telefonisch overleg, koord retour gestuurd. Kosten € 7,65, bij bestelling portokosten € 7,50. Het koord kostte € 9,99. Bij navraag of de retourkosten geretourneerd kon worden, kreeg ik als bot antwoord, dat de gemaakte retourkosten, niet worden teruggestort. Duur retourtje...

Goede levering

Goede kwaliteit!

Snel en gekregen zoals besteld

Niets op aan te merken.

Netjes en vlot geleverd

Heldere site Eenvoudig bestellen en vlot geleverd. Mijn bestelling was klein maar fijn

geen idee

de bestelling is gelukt en betaald. verder is er nog niets bekend alleen aandacht hang ik geen vlag aan op

Een echte aanrader

Complete set (vlag, vlaggenstok en houder) besteld. Prijs-kwaliteit is prima in orde. Producten goed verpakt en snel verzonden. Helemaal niets op aan te merken, kan het alleen maar aanraden.

Levering conform verwachting voldaan

Geleverde wimpel is van goede kwaliteit en snel geleverd

Zeer mooie wimpel, snelle levering.

Wimpel is kwalitatief erg goed en mooie stof. Levering zelfs nog sneller dan aangegeven.

Prima service snelle levering

Alle producten in 1 doos geleverd, dag erna al binnen.

Perfect geregeld. Binnen de afgesproken tijd in huis.

Alles afgehandeld zo als afgesproken. Mooie vlag en goed verpakt. Je kan zien dat het gemaakt ik van goed materiaal. Levering heeft een dag geduurd. Dus mooi op tijd. Mijn volgende vlag ga ik vast en zeker weer bij de vlaggen unie bestellen.

Snel geleverd en naar wens

Product snel verzonden

Product zoals aangegeven op de website. Snel verzonden . Echter bezorgdienst GLS is meer dan waardeloos. Bezorgen niet op vermeld tijdstip en doen geen moeite om het pakje te leveren. Pakketje was bijna teruggestuurd naar servicepunt. Heb het zelf uit de besrelbus moeten vissen want de bezorger was boos en had geen zin.

Erg snel gelevert

Site is makelijken ze werden vlot verstuurt

Goede mast en prima geplaatst!

Een goede mast en in korte tijd prima geplaatst!!!

Snelle levering van prima kwaliteitsproducten. Dankzij de vlag fixer hangt onze vlag weer keurig!

Dankzij de vlag fixer hangt onze vlag keurig en draait ie niet meer om de vlaggenstok als het hard waait.

Maken beloftes niet waar

Product 3 dagen te laat. Vlaggenunie wijst naar PostNL. PostNL wijst naar vlaggenunie.

Snel en alles top

Prima product met goede prijs; veel verzendkosten

Ik heb een wimpel en 3 vlaggen besteld. Zij werden geleverd na een paar dagen; ik zit in Frankrijk (www.glampingaquitaine.com) dus dat is prima. Opvallend is dat mijn bestelling een klein pakje bleek, dat toch via een pakketdienst (GLS) werd bezorgd: € 15. Ik zou zeggen: dat moet toch veel goedkoper kunnen; b.v. met de "gewone" post.

Perfecte levering

Levering op tijd en zeer degelijk verpakt zodat het een brievenbus formaat was.

Snel en lekkere prijs

Goede site, makkelijk te kiezen, snelle levering en ook nog gewoon in de brievenbus.

Geheel naar wens

‘s Avonds op 2 mei een vlagpakket besteld in de hoop dat dit uiterlijk op 4 mei zou worden geleverd om tijdens dodenherdenking te kunnen vlaggen (halfstok). Het pakket werd in de morgen op 4 mei bezorgd. Het pakket was compleet en de materialen van goede kwaliteit. Niet de goedkoopste maar wel erg makkelijk!

Richterlaan 4

9207 JV Drachten