Uitmuntend en snel

Voor de eerste keer een bestelling gedaan en petje af. Een supersnelle levering en keurig verpakt dus uiteraard voor herhaling vatbaar.

De vlag is netjes afgewerkt, echter had ik een wat zwaardere kwaliteit stof verwacht. De huidige stof kun je in principe doorheen kijken. Kleuren zijn goed en de kleurverhoudingen ook. We gaan zien hoe lang deze vlag netjes blijft.

Degelijke snelle en accurate afhandeling.

Ik heb nu diverse bestellingen gedaan de afgelopen 20 jaar. Er is altijd correct en snel geleverd en afgehandeld.

Stabiliteit vlaggenstokhouder kan beter.

De stabiliteit van de vlaggenstokhouder kan beter. De plaatjes iets breder maken en vastzetten met 4 schroeven i.p.v. 2.

Prima, prettig, perfect

Ja wat moet je vertellen.....Vlaggenunie is zeer uitgebreid qua informatie over je bestelling en dat is altijd erg prettig. De verzending gaat, zoals er vermeld wordt tijdens de bestelling, gewoon prima. De vlag is uiteraard perfect!

prima vlotte levering

alleen de prijs eerst €17,50 later komt de BTW er over en dan nog levering kosten dan is het al met al behoorlijk prijzig misschien later wat goed koper vr gr

Zeer slecht

Vorige week besteld,bericht dat get gisteren zou komen,nu een bericht dat het afgeleverd is 10,37 uur.Niets ontvangen.

Doek valt niet geheel mee

Voor vlaggendoek had ik dikkere stof verwacht. Wij wonen 3 km van de kust, het zal mij benieuwen hoelang de wimpel het vol houd.

Produkt ziet er goede uit

Snelle levertijd en voldoet aan de verwachting

Prima product. Levering ok

Ik ben tevreden

Prima service, mooie kwaliteit

Meer dan prima geregeld

Goede kwaliteit, snelle reactie en keurige plaatsing

Mooie vlag en mastkop snel geleverd

Onderdelen voor mijn vlaggenmast gekocht, Super levering

Behulpzame telefonist. Snelle verzending

Telefonist stond mij deskundig en klantgericht te woord. Onderzocht de mogelijkheid van andere opties.

Past perfect en rolt ook perfect

Is alles wat ik hoopte: PERFECT!

Kwalitatief zeer goed, snelle levering, betrouwbare leverancier

Mooie en kwalitatief goede en complete vlaggenset. Snel geleverd, een aanrader

Correct en snel.

Perfect.

Mooi product

Mooie wimpel besteld van goede kwaliteit! Bestelling kwam wel een dag later, maar dat mag de pret niet drukken. Bedankt!

Makkelijk bestellen ,perfect geleverd

Geheel volgens verwachting

prima en snel geregeld

Heb een nieuwe wimpel besteld. Snel bezorgd. ziet er weer prima uit. Zal één keer per jaar moeten vernieuwen.

Goede kwaliteit en snel geleverd

De kwaliteit van de vlag is uitstekend en staat in prima verhouding ten opzichte van de prijs. De bestelling ging eenvoudig en werd met een korte leertijd keurig verpakt bij mij bezorgd De Vlaggen Unie is een prima bedrijf.

Mooie website

Goede productinformatie Prijs kwaliteit goed Overzichtelijk en makkelijk te stellen

Prima volgens voorbeeld

goed product, vlotte levering, prijs in orde

na bestelling binnen 3 dagen in huis, voldoet aan verwachting en omschrijving.

Super snel.

Snelle reactie, verzending en correct

Richterlaan 4

9207 JV Drachten