product is geweldig

goede berichtgeving en product als omschreven

Bestelling (flag fixer) snel ontvangen en werk beter dan alle andere die ik ergens anders gekocht heb, ben er echt blij mee

prima levering

zoals verwacht alles prima verlopen

Snelle levering; prima product

Het product is makkelijk te vinden op de website, en ook makkelijk te bestellen. De levering gaat vlot en zonder problemen. Het product voldoet aan de verwachtingen.

Vlotte service en goede informatie.

De websitebezoek is duidelijk en klantvriendelijk. De offerte snel in huis na een volledig beeld gekregen te hebben van de mogelijkheden en de keuze tussen de alternatieven.

Alles netjes geleverd zoals besteld.

Duidelijke site, snelle levering, en snelle reactie van klantenservice

prima service

Besteld en snel geleverd. Kwaliteit zoals verwacht.

Snelle levering en goede kwaliteit

Blij met mijn vlag van Hilversum en provincie vlag van Noord-Holland Krijg Leuke reacties op mijn vlaggen gekte aan de gevel

Teleurstellend

Vlag die we nodig hadden op maandag, hebben we besteld op de donderdag ervoor. Moest geen probleem zijn want vóór 12 uur besteld is dezelfde dag verzonden. Helaas kon men dit niet waarmaken. Vlag werd laat in de middag op dinsdag bezorgd.

Net product, snelle levering

Snelle levering en producten zoals omschreven.

Geweldige vlaggen

Het aanbod is reuze en snel de vlaggen gevonden. Al elders wel eens vlaggen besteld maar geen zijn zo mooi (en blijven mooi) als deze dus ik ben fan!

correcte komplete levering

bijsluiter duidelijk en volledig

Goede service. Concurrerende prijzen. Snelle levering.

Vlotte levering

Zeer tevreden over de kwaliteit en vlotte levering

Nederlandse wimpel snel na bestellen bezorgd

Mijn oude sterk verkleurde en beschadigde wimpel was aan vervanging toe. De nieuwe Nederlandse wimpel van de Vlaggen Unie is prachtig van kleur en ik heb er vertrouwen in dat deze minder snel gaat verkleuren dan mijn vorige. De maat 200x25 cm is perfect voor mijn vlaggenstok.

Goede producten. Duidelijke productomschrijvingen en snelle levering.

Makkelijk en snel besteld en in huis

Een pachtige vlag van Noord-Holland gekocht. De kwaliteit is uitstekend. De vlag is mooi groot en deze wappert lekker in mijn woonplaats Huizen.

Nette prijzen, goede kwaliteit en top service!

Vanaf het bestelproces tot het leveren en monteren van de vlaggenmast ging alles vlekkeloos. Het instaleren was binnen no time gedaan en voor ik het wist hing de Drentse wimpel trots te wapperen hoog in de 6 meter lange mast. Kortom Friese kwaliteit in Drenthe! Een echte aanrader...

Barslechte klantenservice

Klantenservice 0.00 Ik meld dat er een probleem is met de website dat je geen btw nummer kan invullen. Maakt de medewerker zich heel druk aan de lijn én bijkomend legt hij mooi de telefoon af Belgische klanten let op! De medewerker gaf aan dat het ALTIJD problemen is met Belgische klanten (dus ze weten van het probleem, maar helaas doen ze er liever niets aan) Gevolg, je kan bij deze aanbieder je factuur niet inboeken in je boekhouding en als er een probleem is ben je beter dat je niet belt want anders krijg je heel veel gezucht.

Fijne communicatie

Ze hebben het netjes en vlot geleverd vriendelijk aan de telefoon en behulpzaam

Mooie kwaliteit

De bedrukking is mooi. Het materiaal is wel anders dan verwacht. Er zitten gaatjes in de stof. Dat hoort zo, maar ik bestel nu ook nog twee andere vlaggen.

Prima leverancier met oog voor detail

Prima leverancier met ook voor detail. Kwalitatief goede masten die er ook nog een erg fraai uit zien. Het maken van een prijsafspraak is nog iets waar meer energie in zou kunnen worden gestopt. Als reseller kun je niet altijd vertrouwen op gemaakte afspraken.

Keurig gemaakte vlaggen die netjes en verzorgd verzonden worden.

De twee vlaggen die ik besteld had kwamen binnen een paar dagen binnen. Ze waren netjes verpakt en mooi gevouwen. De vlaggen zelf zien er degelijk uit.

Alles is prima gegaan.

Niets op aan te merken.

Duidelijk website, eenvoudig te bestellen en snel geleverd. Goede kwaliteit.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten