Snelle bezorging

Ik kreeg de vlag de volgende dag in huis. Goede kwaliteit

Super tevreden

Ik ben erg tevreden over de snelle levering en het product

Montage instructies zat er niet bij na een telefoontje kwam die per mail binnen in 5 minuten. Mist ook een onderdeel werd de volgende dag netjes bezorgd.

Duidelijke website en prima follow-up na de bestelling.

Prima.

Vraag bij vlaggen Unie niet hoe het kan, maar profiteer ervan!

Zowel mast kopen en laten plaatsen als bijbehorende vlaggen en wimpels kopen, gaat zonder moeilijkheden via de prima website. En heb je een vraag, de klantenservice is direct bereikbaar; geen wachttijd, direct opnemen en afhandelen. Daar hou ik van.

Ruim aanbod, snelle verzending. Prima dus.

Mijn ervaring met de vlaggenunie is goed. Het is dat ik zelden tot nooit een 10 geef, een 9 houd je scherp, anders had het zeker een 10 kunnen zijn. Ik heb vlagcorrectors besteld, ik wist niet eens dat deze bestonden. Dus eindelijk hangt de vlag er bij ons bij zoals het hoort en niet om de stok gedraaid. Een aanrader!

Snelle levering, goed produkt

Supersnel geleverd, mooie kwaliteit

Snelle levering.

Doek is synthetisch.Zijn er meerdere stof samenstellingen?

Pefect aangekomen

Alles ok

Met 7 dagen had ik mijn 6 meter mast thuis. Ook het contact met de transporteur was goed Netjes ingepakt tegen beschadigingen ik miste alleen de montage beschrijving.

Snelle correcte afhandeling

Het bestelde snel geleverd en in uitstekende staat ontvangen

Prachtige vlag snelle bezorging ben heel blij mee

goede kwaliteit

levering volgens afpraak

Prima producten en alles klopt

Vandaag de vlaggenset geïnstalleerd en zeer tevreden met het resultaat. Bezorging was snel en in een leuke en handzame verpakking

Snelle levering duidelijk site

Keurig verpakt

Snelle levering,goede kwaliteit

Mooie vlag;snelle levering.

alles perfect

Vlot te bestellen, snel in huis!

Snelle levering; goede kwaliteit

Ik heb onlangs een Nederlandse vlag gekocht bij de Vlaggenunie voor onze boot en ik ben zeer tevreden met mijn aankoop! De kwaliteit van de vlag is uitstekend; de kleuren zijn helder en levendig, en het materiaal voelt stevig en duurzaam aan. De bestelprocedure was eenvoudig en de levering snel. De vlag was zorgvuldig verpakt en kwam in perfecte staat aan. Nu wappert de Nederlandse vlag trots en mooi op onze boot, wat een geweldig gezicht is tijdens het varen. Ik zou de Vlaggenunie zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige vlaggen en uitstekende service.

Snelle levering!

Binnen 2 dagen afgeleverd! Top!

Mooie vlagopsteker!

Ik kreeg de vlagopsteker die ik kocht bijna de dag nadat ik hem had besteld. Hij ziet er piekfijn uit en de verzending en bezorging verliepen vlekkeloos.

Goede kwaliteit een supersnelle levering

Ik heb twee vlagstokken , een wimpel en een set spacers aangeschaft. Ik ontving duidelijke mail met betrekking tot mijn bestelling en alles werd ook netjes volgens afspraak geleverd. Dit is de eerste keer dat ik iets bij Vlaggen Unie bestel maar het zal zeker niet de laatste keer zijn. Bedankt voor de nette service.

Gewoon goed, zoals het hoort

Het bestelde werd prompt op tijd en in goede orde ontvangen. Het is in wezen jammer dat voor dit soort prestaties tegenwoordig enquêtes worden afgenomen. Er moet gewoon gedaan worden wat er afgesproken wordt en dan is het klaar.

Slechte kwaliteit

Ondanks het kopen van beschreven premium producten, is de vlag van erg dunne stof en de kwaliteit van de vlaggenstok ook discusseerbaar

Prima ervaring

Goed ervaring snel site

Prima en duidelijke website

Snelle levering en goed bestelproces. Ik vind de assecoires gekoppeld aan bijvoorbeeld een grote van een vlag echter niet handig gekoppeld. Moet eigenlijk automatisch bij bijv grote vlag een onderlus oid aangeboden worden. Verder oké.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten