Alles volgens afspraak

N.V.T

Goeie kwaliteit en snelle levering

Keycords.nl denkt met de klant mee en geeft zeer snel een offerte met het ontwerp uitgewerkt. Kwaliteit is goed en levering snel.

Goede service. Zeer correct

Zeer tevreden over de communicatie en de service. Keycords ruim binnen de levertijd ontvangen

Ik heb een uitstekende ervaring gehad met goede begeleiding, snelle service, een korte levertijd en

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring, vooral vanwege de uitstekende begeleiding met duidelijke uitleg en snelle reacties via e-mail. Daarnaast had dit bedrijf de snelste levertijd van alle bedrijven die ik heb benaderd, wat voor mij een groot pluspunt was. Tot slot ben ik erg tevreden over de kwaliteit van het product, dat volledig aan mijn verwachtingen voldoet.

Goed, snel en precies hoe we het wilden

Het was makkelijk om met het team samen te werken, de service was snel, to-the-point en ze weten echt waar ze het over hebben. In een woord: super!

Zeer goed kwaliteit

Voor mijn klanten heb ik keycords als cadeau. Ik heb ze besteld bij KEYCORDS. Ben zeer tevreden over de Cords zelf. pris kwaliteit staat in goed verhouding. afwikkeling en communicatie was goed.

Goede kwaliteit, service en levering

Al jaren bestel ik de keycords bij Tornado ? Keycords.nl belangrijk is de constante kwaliteit, goede service levering. Inmiddels zijn we duizenden keycords verder voor Alfa & Zorg. Onze keycords zijn met logo bedrukt en dat ziet er strak uit en blijft ook lang mooi.

Snelle een goede service, keurig nette afhandeling

Duidelijke dienstverlening, mogelijkheden worden vooraf gecommuniceerd en zijn met de tool op de website direct zichtbaar. Na aanvraag van offerte krijg je nogmaals een duidelijke proefdruk in de mail om zeker te zijn wat het eindresultaat zal worden o.b.v. het ingestuurde logo. Heldere communicatie en nette afhandeling van de order. Volgende keer maak ik graag opnieuw gebruik van deze leverancier.

Prijs Kwaliteit Top

Snelle levering prijs kwaliteit prima en mooie keycords! full collor gekocht mooie kleuren en mooi bedrukt aan beide kanten!

Veel leveranciers aan de telefoon gehad geen enkele kon tijdig leveren behalve hier

Snelle levering en goede kwaliteit

De keycords zijn snel geleverd, goed verpakt en kwaliteit is prima.

Goede snelle levering

Geslaagd!

geweldig

goede en snelle levering en goede service

Super service!

Door een last minute annulering bij een ander bedrijf, hadden wij met spoed nieuwe keycords nodig. Telefonisch het verhaal uitgelegd, er werd direct hulp geboden en meegedacht naar een oplossing. Onze volgende keycord bestelling zal zeker via jullie verlopen!!

Mooie opmaken en zachte keycords

Voorstellen waren snel gestuurd en levering was op tijd voor ons event. Super! Volgende keer bestel ik weer bij jullie.

Super service!!!

Super service nadat ik met spoed 100 lanyards nodig had. De eerste levering werd door de koerier niet op tijd afgeleverd (Buiten schuld van keycords.nl) Er kon pas weer na het weekendafgeleverd worden :( Omdat ik echt zat te springen om de lanyards heeft Keycords.nl de bestelling nogmaals verstuurd met PostNL zodat ik mijn spullen op tijd zou hebben. Echt super service voor een voor hun onbekende klant. Ze hebben echt een stapje extra gedaan en dat waardeer ik ten zeerste!

Perfect geregeld. Goede kwaliteit.

Perfect geregeld. Goede kwaliteit.

Prima product

Prima product, dat voldoet aan de verwachtringen. Op de afgesproken tijd geleverd.

Super kwaliteit, service en klantvriendelijk

Sinds 2013 heel veel kids blij gemaakt met de keykords. Snelle levering en goed product!

Prima keycords, tijdig geleverd!

Prettig contact, prima keycords en fijn op tijd geleverd!

Snelle service en goede hulp ideaal

geweldig

goed meedenken, en vooral heel snelle levering

Goede kwaliteit met snelle levering

Goede ondersteuning na indienen model en daarna snelle afhandeling.

Snelle levering, goede kwaliteit.

Keycords met company logo besteld. Vaste klant. Altijd snel geleverd.

Veel keus, snelle levering, prima prijs-kwaliteit verhouding

Keycords.nl heeft veel keus, zorgt voor een snelle levering en kent een prima prijs-kwaliteit verhouding.

Witteweg 9

1431GZ Aalsmeer