Service

Good Service, everything is fixed as promised and am satisfied with with service in general.

Zoals altijd snel en doeltreffend

Best service in Amsterdam

I cannot recommend Bart highly enough. He is skilled, helpful, quick - and really nice to do business with. If only more service providers could be this good, the world would run a lot smoother.

Probleem weer opgelost!

Bart kon ook in deze bizarre corona tijd weer snel langskomen en heeft het probleem (zoals altijd) weer opgelost. Ik raad Bart van harte aan voor het oplossen van zowel alle zakelijke maar ook privé wifi (en andere IT) problemen. Hij is flexibel qua het maken van een afspraak, heeft verstand van zaken en is daarnaast ook gewwon een aardige vent!

Snelle reactie en heel flexibel

Snel een afspraak kunnen maken

Zeer kundig en met gewenste resultaat

Prettige man met verstand van zaken

Bart is iemand die goed luistert en verstand van zaken heeft. alle wifi werkt weer naar behoren.

Ben heel blij met Bart's snelle en goede service

Sinds Bart onze wifi onder handen heeft genomen gaat het goed; geen mopperende gamers meer op de bank en ook voor mij werkt het super. Bij problemen fikst hij het altijd snel. Ben meer dan tevreden! Claudia de Breij

Goeie service aan huis, Unifi perfect ingericht

Goeie service aan huis, Unifi perfect ingericht

Deskundig en eerlijk

Deskundig, plezierig, eerlijk

Super: binnen twee dagen Wifi probleem opgelost!

In onze nieuwbouw woning met vier lagen en een parkeerkelder was WIFI een drama. Met range extenders viel dit niet op te lossen. Bart heeft het hele huis voorzien van professionele access point, van kelder (voor de Tesla) tot de bovenste kinderkamers. Ook later nog eens teruggekomen voor wat fine tuning, en uitbreiding naar de tuin. Een investering, maar zeker een aanrader!

Expert die creatief meedenkt

De WiFi Expert denkt creatief mee bij een wifi probleem en komt met bruikbare oplossingen.

Weer keurig geholpen

Wederom gekozen voor Bart om m’n WiFi thuis in orde te krijgen na een verbouwing Voor erg belangrijk is dat Bart ‘Nederlandse it taal’ spreekt Daarom snap ik wat er opgelost wordt Thks

Uitstekende ervaring

Helder communicatie, prima service!

In ons nieuwbouw-huis in Voorburg wilden we goede WiFi en WiFi Access Points aangesloten hebben. Bart heeft uitstekend geadviseerd in de te kiezen hardware. Kon zelf de spullen leveren, maar was ook niet te beroerd als je de hardware zelf wil kopen. Heeft prima installatiewerk verricht en komt afspraken na. Communicatie per mail en telefoon vooraf, maar ook tijdens de klus en erna was zeer duidelijk.

Op Bart kan je altijd vertrouwen om met een oplossing te komen voor je wifi problemen

Prettig geholpen

Aan WiFi storing kon hij weinig doen probleem lag meer bij de provider .heeft wel het probleem betreft monitoring zonnepanelen opgelost.

Dekkende WIFI in onze hele nieuwbouwwoning

Bart heeft met ons meegedacht hoe we het beste dekkende WIFI in onze goed geïsoleerde nieuwbouwwoning konden aanleggen. We hebben in goed overleg een deel van de werkzaamheden zelf gedaan en de rest door de Wifi Specialist laten doen, inclusief de aanschaf van de benodigde apparatuur. Prima resultaat.

professioneel en vriendelijk

zie boven

Professioneel en vriendelijk

Bart heeft ons keer op keer uitstekend geholpen met instellen van internet router, Wifi en netwerk. Het is erg prettig communiceren en ook in noodsituaties denkt hij in oplossingen die in ons belang zijn.

Good service

Problems look likes solved. Price is good.

Vakman!

Fijn contact en goede service

Zeer goed.

Prettige service!

Prettige service!

Alle gedoe in twee uurtjes opgelost!

Bart is erg aardig en volledig gericht op het goed aan de praat krijgen van de Wifi. Gelukt!

Celebesstraat 36-1

1094 EM Amsterdam