Uitstekende service

Probleem snel en vakkundig opgelost. Heel plezierig contact.

Goede service. Helder en correct

Jaar geleden hele huis opnieuw laten voorzien van bedraad en draadloos internet. Werkt perfect!

Nadat het netwerk een tijd zwak en instabiel is geweest kwam Bart langs en was het snel voor elkaar. Alles functioneert prima nu! Goede service!

Vakman!

Communiceert goed, komt afspraken na en heeft verstand van zijn vak. Dank Bart!

Hele fijn en prettige manier van aanpak en oplossingsgericht!

Ondanks onze complexe situatie een goed werkende oplossing geboden.

goed werk

goed werk, dankjewel

Betrouwbare specialist

Mijn ervaringen met Bart zijn goed, hij weet wat hij moet doen en lost de problemen op.

Topwerk

Zeer goede ervaring. Duidelijke offerte en prettig contact. Ga zo door!

Zeer goede vakman en ook nog een luisterend oor voor andere problemen.

Definitief opgelost

Dure router gekocht. Abonnement verhoogd. Extra satellieten geplaatst. En nog altijd onderbrekingen in het internetsignaal. Écht om gek van te worden. En dan komt Bart. In één oogopslag ziet hij (één van) de verbetermogelijkheden: overal de onbenutte telefoonaansluitingen gebruiken voor bekabelde satelietaansluiting. Dat blijkt niet definitief dé oplossing. Bart stuurt een geconfigureerde router op. “No cure, no pay”! Twee weken uitgeprobeerd en YES ! Stabiel internet overal, zo blij mee.

Begreep goed wat we wilden en heeft het netwerk vlot aangelegd

De Wifi Specialist werkt vlot en begreep precies wat we wilden. Heeft UTP kabels die vorige bewoners (slecht) hadden aangelegd aan de praat gekregen. Heeft apparatuur die we al hadden, gebruikt om een wifi netwerk in het hele huis aan te leggen, en in een bijgebouw een nieuwe wifi router geinstalleerd die goed past bij ons Apple-netwerk.

Net als de vorige keer heel fijn

Net als de vorige keer heel fijn

Nieuw kassysteem in de zaak; netwerk en wifi perfect aangelegd.

Dank wifispecialist alles werkt weer fantastisch!

Efficient & Seamless WiFi Upgrade

Bart provided an effortless upgrade of our office WiFi on the Brouwersgracth in Amsterdam. It took a short appointment to brief him and then a week later he installed with a few questions and seamless changes from our existing setup to an upgraded one. We will be using him again and highly recommend him.

Professioneel, kundig en vriendelijk bedrijf

Ik heb niet veel ervaring met de Wifispecialist maar waarvoor wij hem bij ons hebben uitgenodigd heeft de Wiegman professioneel opgelost op een kundige en bovenal vriendelijke wijze. Ik kan hem ten zeerste aanbevelen.

He makes it look easy.

Strong knowledge. Solved all my Ubiquiti issues, solved wiring issues as well.

Vakman die alle problemen oplost

Bart is een vakman waar je van op aan kunt. Altijd bereikbaar en stipt op tijd. Hij lost het probleem op, denkt mee en zorgt ervoor dat alles wordt meegenomen waardoor de installaties weer een tijdje zorgenvrij meekunnen.

SUPER

Heel snel en heel kundig. En vooral zeer prettig persoon. SUPER. EINDELIJK werkt mijn WIFI.

Vakkundige analyse en effectieve oplossing

Na maanden van prutswerk door ZIGGO (Frustrerende helpdesks incompetente monteurs en gepeperde rekeningen) had Wiegman in No time de juiste diagnose. Daarna was de behandeling relatief simpel en betaalbaar

Hele vriendelijke deskundige man die de tijd neemt om alle problemen op te lossen!

Nogmaals; hele vriendelijke deskundige man die alle tijd neemt om het wifi probleem goed op te lossen

Snel en vakkundig het probleem opgelost

Internetstoring binnen 3 uur opgelost. Al twee jaar met ziggo bezig om t probleem op te lossen en Vart regelt het zo. Aanrader!

mn tweede hele fijne ervaring met Bart.

Na gewisseld te zijn van Ziggo naar KPN heeft de Wifispecialist het wifi systeem in huis weer helemaal op orde gekregen. Nu met een Mesh systeem. We zijn er blij mee. Bart is een prettige vakman.

Superrr

Heel fijn dat bart alles zo snel wist op te lossen. Na vele pogingen van anderen is het bart als enige wel gelukt. Dank je wel

Eindelijk iemand die het oplost van A tot Z

Al maanden zijn we aan het hannesen met onze WiFi. Heb al uren met diverse helpdesken van WiFi versterkers aan de lijn gehangen. Bart voert eerst een grondige analyse en weet wat hij doet. De hele familie is weer blij !

Prima geholpen!

Geweldige geholpen!