Snel een afspraak aan huis, heldere diagnose, oplossing is in zicht

Bart reageert supersnel, communiceert helder, en stelt een diagnose. Hij neemt de communicatie met de internet provider tijdens zijn onderzoek aan huis over en is daarin doortastend. Erg fijn als je zelf niet goed thuis bent in de technische materie van internet en alles wat daarbij hoort. Nu ligt de bal bij de internet provider die de oplossing moet realiseren. Als die technische ingreep tot een sneller en stabieler internet leidt, zijn wij tevreden en is de interventie van Bart zeker het geld waard. Scheelt hopelijk een heleboel telefoontjes en monteurs.

Snel en efficiënt

Heldere afspraken, op tijd en alles werkt weer!

Vakman!

Goede ervaring met deze man. Was zelf al een tijdje aan het uitzoeken waarom WiFi steeds weg viel. Maar kreeg het maar niet voor elkaar. De WiFi specialist had het binnen 2 uurtjes opgelost. Nu zijn ze bij mij thuis allemaal weer blij. Is het geld zeker waard!

Best WiFi Specialist in Amsterdam.

Bart is the most knowledgeable, skilled professional. I cannot recommend him highly enough. Be assured of top service at a good price.

Helder en zeer goed advies

Een no-nonsense, zeer goed advies om (eindelijk) stabiel WiFi te krijgen. Bleek niet allemaal aan de aanleg te liggen (pfff) maar vooral aan de kwaliteit van de apparatuur. Na vervanging door goede spullen en een goed advies: perfect werkende WiFi.

Top bedrijf.

De Elektroloog Aalsmeer werkt met heel veel plezier samen met De Wifi Specialist. Alleen ga je sneller, Samen kom je verder!

Alles werkt geweldig

Na jaren lang allerlei routers etc veranderd te hebben en uren aan de telefoon gehangen te hebben met ziggo (incl monteurs over de vloer) wegens haperend internet toch maar eens een professional ingeschakeld. Nu 1,5 maand later kan ik zeggen het werkt geweldig. Hadden we jaren eerder moeten doen.

Alle problemen met WIFI perfect opgelost!

Jaren problemen gehad om op álle verdiepingen en in iedere uithoek van het pand goede WiFi ontvangst te krijgen. Had alle hoop daarop al een beetje opgegeven maar Bart van de WiFi Specialist heeft het voor elkaar gekregen. Met recht een specialist.

Vakkundig en snel

Snel een afspraak en snel en naar volle tevredenheid opgelost.

Goede Service!

Goede service! Nam mooi de tijd om alles verholpen worden. Aanrader!

Vond snel waar de fout zat en leverde pasklare oplossing

Excellent en efficient

Echte expert

Uitstekende service

Na 2 jaar onstabiele wifi, eindelijk verlost! Bart heeft goede kennis van zaken, herkent het probleem snel en stelt gauw de oplossing. Als iets overbodig lijkt, geeft hij dat eerlijk aan. Zeer betrouwbaar en netjes.

Professioneel en snel!

Snel en deskundig advies. Internet meteen 6 keer zo snel!

Vakkundig en snel!

Bart heeft enkele jaren geleden bij ons de wifi op kantoor geregeld en nu dat omgezet moest worden naar ons nieuwe kantoor hebben we hem weer gebeld. Alles goed en snel geregeld!

Op de Wifi specialist kan je vertrouwen!

Ondanks de ingewikkelde situatie van ons huis (oud, soms weinig bereik, 4 verschillende bewoners op verschillende plekken) heeft Bart een goed werkend netwerk aangelegd zodat wij allemaal TV kunnen kijken en wifi hebben. Hij is kundig en snel! Zeker aan te raden, ook voor de grotere klussen. Bedankt Bart!

supersnel & perfect opgelost!

supersnel & perfect opgelost!

Snel, vriendelijk, deskundig

Heel blij dat WiFi nu door mijn hele huis werkt. De oplossing was snel gevonden en alles werkt top. Bart is super vriendelijk.

professioneel en vakkundig

Op nieuw een beroep gedaan op Bart om wifi probleem op te lossen. Alles werkt weer top.

Snel & duidelijk

Geen poespas... gewoon duidelijke uitleg.

Bart heeft de wifi in ons nieuwe huis opnieuw goed geregeld!

Bart werkt snel en vakkundig.

Gewoon top!

Knap staaltje werk, iedereen tevreden en overal geniale WiFi!

Probleem opgelost, overal in huis topwifi!

Bart is een prettige kerel die meteen begint met oplossen en in 2 uur heel veel doet. Hij weet echt alles van wifi en heeft ook alles wat nodig is in zijn bus liggen. Precies wat je wil!

Professioneel, vriendelijk, duurzaam

Bart is zeer professioneel, behulpzaam en vriendelijk. De bestaande infrastructuur wordt meegenomen in de oplossing van het probleem, en dat is een erg klantvriendelijke en duurzame werkwijze. Het resultaat is erg goed.

Helemaal goed

Veel kennis en ervaring en prettige aanpak. Kosten wat aan de hoge kant.

Celebesstraat 36-1

1094 EM Amsterdam