Snelle correcte levering van de bestelde goederen

Enkele artikelen besteld: zeer tevreden van producten en snelle correcte levering.

Zeer geïnteresseerd

Nemen alle tijd, goede uitleg.

Fijne producten en goede dienstverlening

De website werkt goed en ze zijn goes bereikbaar via telefoon en whatsapp.

Super producten

Sinds onze hond over is gegaan op het voer bij BoeZLife vandaan, is ze onder andere fitter en haar vacht is nog meer glanzend dan ervoor. Wij blijven trouwe klant en ook de informatieverschaffing van de producten die BoeZLife verkoopt, is helder en duidelijk.

Super ,aanrader

Goede service en zeer klantvriendelijk

Prima, voldoet aan verwachting, alleen 2x kleedje besteld en maar 1 verzonden. Jammer Mar kan gebeuren.

Goede en snelle leveren

Goede kwaliteit producten die ook voor het milieu goed verpakt en opgestuurd worden.

Goed tot op zekere hoogte.

De keuze in traktaties en kwalteit is fantastisch. De keuze voor de hoeveelheid in gewicht ook heel fijn. Voor een ster minder is dat de zakjes niet voor hergebruik zijn met bv een druksysteem. Of de stickers die er op zitten er af te halen zijn om ze in sluitbare zakjes over te doen.

Zoals altijd, snel, punctueel en gewoon goed dus

Zoals ik al schreef hierboven: snel, punctueel en gewoon goed dus

Heel tevreden

Waterblazer gekocht en oorbescherming. Echt super goede waterblazer die je op verschillende warmtes kan zetten. Ook een leuke verassing voor de hond in de doos. Ze vond het viskoekje heel lekker! Eventueel als tip geef ik graag mee om het toch in een verzegeld zakje te doen. Heel de doos rook en ruikt nog naar vis haha.

Fantastische service

Altijd goed en vriendelijke service.

Verantwoorde voeding en deskundig advies

Voor mijn hond nu echt goede voeding en er is een ontspannen sfeer, Toby komt graag mee

Goede prijzen, besteld, vlot ontvangen. Niks mis mee.

Producten van goede kwaliteit

Mijn hond heeft gevoelige darmen en verdraagt veel soorten snacks en voeding slecht. Bij Boezlife kan ik gedroogde kabeljauwhuid en meerval krijgen. Beide vissoorten zijn uit Europa. Ze hebben ook goede zeebaars trainers. Erg fijne winkel met goed advies. Ze verkopen ook tuigjes van goede kwaliteit. Pas gelden gingen ze buiten de openingstijden eventjes open zodat een angstige hond in alle rust een tuig kon passen. Fantastisch toch

Alles was snel en netjes verstuurd. Er miste iets in mijn bestelling, na het sturen van een mail werd dit dezelfde dag nog nagestuurd. Heel erg fijn!

Kwaliteit!

Kundige en aardig personeel, kwaliteit eten en spullen voor onze hond.

Leerzaam

Besteld, maar ging door mijn omstandigheden de bestelling ophalen. Op Google staat het adres nog verkeerd. Goede adres gekregen en alles was goed geregeld. Kreeg ook nog erg veel informatie over de spullen voor de hond. Top.

perfect

Goed produkt, goed op de hoogte gehouden van de verzending.

Fijne, kwalitatief goede producten en stipte levering aan huis.

We zijn heel tevreden over de producten van BoeZLife, zowel de hondenvoeding, snoepjes, supplementen als de overige producten. Het contact met BoeZLife is prettig.

Prima ervaring

Positieve ervaring. Dit keer laten bezorgen. Een andere keer kom ik het zelf weer ophalen. Super fijn dat deze keuze er is.

Geweldige meedenkende verkopers!

Onlangs hebben wij 12 vetbedden besteld met groene ruggen, we werden gebeld door Madieke dat deze niet meer allemaal leverbaar zijn omdat de producent stopt met dit product. In samenspraak met ons, heeft Madieke en haar team ervoor gezorgd dat we tevreden klanten zijn. Ze hebben bij BoeZLife het voor elkaar gekregen dat al onze mastiffs lekker zacht en warm liggen voor de winter begint, alle vetbedden zijn optijd gearriveerd. Als verrassing zaten er heerlijke snacks voor onze mastiffs in alle dozen, onze mastiffswaren heel blij met de gedroogde konijnenoren, longstukjes, vissenhuiden en de kauwstaven. Namens ons, en onze hele Cabaretou roedel, hartelijk bedankt BoeZLife. Richard en Carla Alblas-Blok bevelen BoeZLife van harte aan!!!

Gedroogde vis besteld, erg mooie visjes voor de hond. En goed geholpen met mijn vragen

Bestelling prima afgehandeld

Bestelling eenvoudig en vooral communicatie over bestelstatus bovengemiddeld goed. Product was heel stevig en beschermend verpakt. Aanrader.

Snelle levering en de pot met vloeistof was netjes afgeplakt waardoor het niet kon lekken.

Menno ter Braaklaan 8

2343 KP Oegstgeest

06 - 41335341

Over BoeZLife

BoeZLife is een gespecialiseerd bedrijf in producten en diensten voor honden en katten en hun baasjes met als uitgangspunt een goed én Natuurlijk leven.