Heel tevreden

Besteld de dag erna bezorgd heel tevreden

Duidelijke website, snelle levering

Goede webshop, duidelijke productomschrijving en snelle levering.

Fijne cominicatie

Na mij product gekocht te hebben had ik een vraag deze is netjes beantwoord! Goede en snelle service Bedankt!

Kan niet beter!

Goede, duidelijke website. Eenvoudig bestellen. Snel verzonden en in huis. Persoonlijk bedankbriefje en een koekje voor de hond. Wat wil je nog meer? Heb al een aanbeveling gedaan aan onze hondentrimster. Dat zegt toch alles?

perfect geholpen

Goed advies gehad, en topvoer voor mijn hondjes mee naar huis. Ze doen het er prima op

Genoeg variatie qua snacks

Via een markt BoezLife leren kennen. Qua snacks hebben ze een groot assortiment. Ook fijn dat ze niet alleen rund en kip aanbieden maar ook hert, paard en vis (mijn hond heeft een allergie voor kip en rund). Verder zijn ze ook erg klantvriendelijk, er wordt onwijs meegedacht met de klant. Mocht je trouwens opzoek zijn naar Dog Copenhagen tuigen en deze eerst willen passen, bij BoezLife hebben ze zo goed als alle maten. Ik raad BoezLife zeker aan!

Goed en snel

Super snelle levering

Waterblazer besteld en hij was De volgende al gelijk in huis en top

Goed product

Snelle levering van juiste product voor goede prijs. Het

Snel en eenvoudig

Eenvoudig en duidelijke site, bestellen ging snel net zo als de levering. Fijn dat je via mail of sms op de hoogte wordt gehouden wanneer de levering is.

Goed netjes geregeld, en binnen korte termijn me product gekregen

Goed geregeld, netjes afgeleverd

Uitstekende service

De borstel snel ontvangen en goed verpakt. Niets op aan te merken.

Prima snelle verzending

Snelle verzending, product zoals omschreven en verwacht. Keurig via mail op de hoogte gehouden van de status.

Snelle levering en product doet perfect zijn werk

PAWr - doodleblazer gekocht. Duidelijke omschrijving en snelle levering. Keurig en goed verpakt. Echt een mooie en stevig apparaat. Ik heb gekozen voor de kleur wit. Ook het geluidsniveau is op de laagste stand echt veel minder als een andere waterblazer die ik ter vergelijking heb geleend van een kennis.

Fijn tuig, goede levering

Ik ben heel blij met het tuig. Hij zit netjes en me hond reageert er goed op. Bedankt voor de snelle levering. En mijn hond kon de proefverpakking snoepjes met vis ook erg waarderen.

Vlotte afhandeling en verzending

Moby, onze whoodle, is zich rot geschrokken van de waterblazer. Fijn dat jullie een duidelijke video op de site hebben staan.

Prima geholpen

Kwam niet op aangeven tijdstip binnen,gebeld deze gaf aan om toch even te informeren bij afgifte punt En inderdaad het pakketje lag er toch Afgifte punt had pakketje niet aangemeld dat t binnen was

Snelle levering, netjes verplant en producten zoals omschreven

super

fijne en goede voorlichting over voeding kom zeker terug tevreden baasje en een smullende Pip

Super vriendelijk

Via de website had ik besteld maar niet gezien dat ze vakantiesluiting hadden. Toevallig waren ze in het magazijn bezig en kon ik toch langskomen om het voer op te halen voordat ik zelf op vakantie ging. Fijne kennis ook over de mogelijkheden van vers voer voor katten!

Fijne en duidelijke communicatie

Doen wat ze zeggen. Wheaten Cady was blij met de koekjes. Baasje blij met de fijne waterblazer, die precies doet wat hij moet doen.

Prima klantenservice

Apparaat bevalt uitstekend.

Snelle levering. Een eerdere bestelling geannuleerd. Het bedrag meteen teruggestort.

Prima kwaliteit en fijne persoonlijke service!

Een tweetal professionele hondenborstels gekocht die uitermate goed bevallen! Prima kwaliteit en fijne persoonlijke service!

Menno ter Braaklaan 8

2343 KP Oegstgeest

06 - 41335341

Over BoeZLife

BoeZLife is een gespecialiseerd bedrijf in producten en diensten voor honden en katten en hun baasjes met als uitgangspunt een goed én Natuurlijk leven.