Snelle levering, netjes verpakt, goed produkt

Keurige levering met een persoonlijke noot, ik hou ervan, ik zal hier zeker nogmaals bestellen. Activet groen besteld. Top borstel. Ik had al een dubbele, maar voor poten etc is de enkele handiger in gebruik.

Geheel volgens afspraak en keurig verzorgd.

Makkelijk te bestellen. Duidelijke foto’s en uitleg. Goede verzend regeling. Persoonlijke aandacht. 10 uit 10 voor deze firma.

Klantvriendelijk

Goede ervaring met Boezlife. Mijn pakket was wegens slechte openingstijden van DHL servicepunt retour gestuurd. Boezlife heeft er toen alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat ik mijn pakket toch op tijd in huis had. Goede service.

Goede communicatie via mail

Snelle service en een goede borstel

goed product en snelle levering

Fijne site en een snelle levering. Met ook nog een verrassing erbij voor je huisdier!

Bestelling kwam snel.

Mijn bestelling kwam snel, goed verpakt, en heel leuk, een persoonlijk getekend kaartje erbij.

Snel en gemakkelijk

Goed verpakt en snelle levering zoals aangegeven.

Ik zou hier zeker weer bestellen

Snelle levering, goed en beschermend ingepakt en mét persoonlijke bedank-notitie. Ik zou hier zeker weer bestellen! :)

Snel geleverd en prettige site.

Onderdeel waterblazer kapot gebeten door de hond, waarop we een bestellink toegestuurd kregen en een nieuw mondstuk de volgende dag al in huis was!

Supersnelle en correcte levering

Goede, snelle service

Product is als beschreven. Kwaliteit lijkt goed (pas 1x gebruikt) Vind de ringen (om vast te zetten) wat fragiel

Fijne ervaring

Duidelijke site met uitleg en snelle levering

Ik heb gekregen wat ik besteld heb. Fijn dat het bestelnummer van de fabrikant op de site vermeld stond. Ik had namelijk al zo'n deken en wilde precies dezelfde nog een keer.

Super team perfecte service

Hoi hoi Mijn vrouw en ik hebben voor onze mini Australian mini doodle de paw-r super hondenblazer besteld met ophangsysteem Wij twijfelden tussen de gewone paw-r en de super uiteindelijk besteld en hij is echt super stil in vergelijking met de meeste waterblazers. Het is een oerdegelijke machine met wrg veel power volledug instelbaar tip is om de puppy direkt te laten wennen eenmaal gewend een geweldig apparaat de hond is jn in no time droog en na het bos is ook zo alle zand etc verwijderd meestal gebruiken wij de warmste stand Het grote gemak van de extra lange slang en de degelijke mondstukken maakt hem compleet af Voor ons geen twijfel meer als je twijfelt ga dan voor de grotere versie hij is wat duurder in aanschaf maar zijn geld dubbel en dwars waard. Er zijn weinig tot geen reviews over deze waterblazer te vinden vandaar ons verhaaltje Het ophangsysteem bijv onder de carport is zeker ook een aanrader. Met vriendelijke groetjes uit Losser

Fijn assortiment, snelle levering

Keurig verpakt

Keurig verpakt. Daar waar mogelijk is er voor papier gekozen ipv plastic. De snacks zitten in papier. Geen onnodige vulling. Geen onnodig grote doos. Prettig dat er snacks te krijgen zijn van 1 diersoort. In mijn geval geitenpens en geitenlong. Mijn hond is allergisch. Dus zeer zeker aan te raden voor versvleeshonden die allergisch zijn voor gangbare diersoorten als kip en rund. En ook de supplementen die er voor vleeseters zijn, zijn aan te raden.

kan niet beter!

Na plaatsen van de bestelling, super snel een terugkoppeling gekregen en afgesproken dezelfde middag de bestelling op te halen in Warmond. Het product was in de gewenste hoeveelheid niet meer op voorraad maar er werd een prima alternatief geboden.

Super lief geholpen

Veel kennis

Heeft veel kennis over voeding. Heel vriendelijk receipts gestaan.

Betrouwbaar

Snelle levering, goed product, veel keuze.

Menno ter Braaklaan 8

2343 KP Oegstgeest

06 - 41335341

Over BoeZLife

BoeZLife is een gespecialiseerd bedrijf in producten en diensten voor honden en katten en hun baasjes met als uitgangspunt een goed én Natuurlijk leven.