wat een gezeur

iedere keer een link of ik een review wil schrijven dat kan nog niet want ze hebben nog steeds mijn retour niet verwerkt dus als ik nu een review moet schrijven is die negatief. Het duurt erg lang dat een retour verwerkt is terwijl het allang bezorgd is bij hun.

Prima service!

Zeer goede na-service en persoonlijke touch. Zo wil je als klant behandeld worden,

Geen op een aanmerkingen prima ervaring

Geen op een aanmerkingen prima ervaring

Snelle levering.

Prima. Snelle correcte levering.

Duidelijke informatie en advies over producten.

Goede uitleg over de verschillende producten.

Harstikke fijne service!

Hartelijk dank voor de bestelling, zo fijn dat ik telefonisch werd benaderd ivm. de bestelling en dat ik een update kreeg dat sommige producten niet op voorraad waren. Later in de week werd ik weer gebeld welke service punt voor mij het.meest praktisch was. Er zat een handgeschreven briefje bij met bedankt voor de bestelling en ook een klein zakje met viskoekjes voor de kat, die waren binnen enkele seconden al opgesmikkeld. Kortom echt fijn deze service, dat zie je niet meer zo vaak bij online bestellen. Tot een volgende keer !

Alles was echt top!

Heel de bestelling was perfect en zat in de doos met briefje en een klein presentje erbij. Prijs/kwaliteit is heel goed Heb ondertussen al een volgende bestelling gedaan.

Hele snelle levering

Snelle levering, top!

Great products and great service.

Ordered frozen puppy food. Good value for money and reliable delivery service.

netjes geholpen!

Goede service!

Duidelijk vriendelijk met touch van persoonlijk

Zie boven ,plus vlotte verwerking van order

alles perfect

geen enkel probleem gehad, bestelling goed verpakt, snel geleverd en prima toestel.

Van bestelling tot levering verliep alles erg soepel.

Ik wilde al heel lang een waterblazer en nu was het dan zover. Heel erg blij mee de waterblazer en de soepele afhandeling van de bestelling.

Découverte du site

Je viens de découvrir ce site qui m'a étonné par se prix très concurrentiels. Livraison rapide. Impeccable. Merci

Snelle levering. Netjes verpakt

Een bestelling gedaan en mijn bestelling snel gekregen. Goed ingepakt .

Webshop is overzichtelijk, snelle levering

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site

Uiteindelijke levering duurde wel best lang, maar dat lag meer bij DPD.

Keurige levering vriendelijk

Snelle reactie op email, nette verzending.

Zeer snelle, duidelijke en vriendelijke reacties op email, nette verzending. De verzending duurde 2 dagen.

Het pakket is binnen en werkt zeer goed!

De waterblazer is binnen en heb het direct moeten gebruiken omdat het buiten zo nat is. De waterblazer ziet er goed uit en is zeer eenvoudig in het gebruik. Mijn hond bleef rustig staan, waardoor zij er nu uitziet alsof ze van de trimmer komt. Ik ben zeer tevreden, ook over het contact met Boezlife. Zorgvuldig en heel toegankelijk.

prima product

Goed product netjes bezorgd.

Super!!

Ik had voor het eerst hier wat besteld. En wilde Bio Ron bestellen en was daar al mee bekend. Maar zag dat er nog meer was van dit merk en had daar telefonisch en via WhatsApp info over gevraagd. En het contact is heel goed gegaan en nam ook zeker de tijd ervoor! Er was een bepaald product niet op voorraad maar had gevraagd of dat een probleem was? En dat was prima. Heeft wel wat daagjes langer geduurt maar alles is heel goed ontvangen! Had er ook een heerlijke vis snackjes bij gekregen voor onze 4 hondjes! Ik zal zeker weer bestellen!

Snelle levering. Met persoonlijk briefje.

Menno ter Braaklaan 8

2343 KP Oegstgeest

06 - 41335341

Over BoeZLife

BoeZLife is een gespecialiseerd bedrijf in producten en diensten voor honden en katten en hun baasjes met als uitgangspunt een goed én Natuurlijk leven.