Snelle levering met kleine attentie en scherpe prijs

Ik zocht een waterblazer en vond deze op de site met een heel fijne uitgebreide beschrijving erbij. De prijs was erg aantrekkelijk en het bestelproces ging erg gemakkelijk. De volgende dag was het al geleverd met een kleine lekkere attentie voor mijn viervoeter. Dat soort extra’s maakt het toch net leuker dan wanneer de bij een mega webshop besteld.

Snelle levering met kleine attentie en scherpe prijs

top

netjes en snel geleverd

Snel geleverd na bestellen. De honden kunnen weer lekker kluiven.

Goede en snelle service

Na plaatsing bestellen snelle levering gehad. Helaas de verkeerde maat slang maar na telefonisch contact het product retour kunnen sturen en dan krijg ik een nieuwe op gestuurd . Dus prima service

Heb een waterblazer besteld, deze was er binnen een paar dagen. Zat niet echt een gebruiksaanwijzing bij, alleen een plaatje met de diverse onderdelen, maar dat moet ik de fabrikant aanrekenen. Duidelijke site, betaling prima.

Geweldig snelle levering, goed advies en vriendelijke dame.

Eerste keer hier besteld. Handige accessoires gevonden voor onze hond die veel trekt. Besteld en de volgende dag was het er al. Bij de bestelling zaten heerlijk gezonde koekjes voor onze puck die ik nu ga bestelling. Du vandaag al de 2de bestelling in een week tijd. Gr Marloes

Goed en snelle levering.

Proma

Super service!

Bestelling gedaan met de mededeling dat er beetje haast bij was. Binnen een uur stond het ingepakt klaar en kreeg ik de track en trace! Echt super

Accuraat en snel

Het moment van bestellen, de voortgang en aflevering waren prima en snel op elkaar afgestemd. Onze complimenten.

Top Service

Goed en vriendelijk geholpen!

Heb mijn bestelling nog niet ontvangen!

Heel goed.

Goede communicatie en er werd goed meegedacht over aflever locatie. Snelle en correcte levering.

Behulpzaam en vriendelijk

Nadat ik mijn bestelling had gedaan werd ik gebeld door een medewerker die wat extra informatie en advies gaf, om zo het bestelde zo passend mogelijk te maken voor mijn twee honden. Heel fijne service!

Teleurstellende eerste ervaring

Eerste bestelling geplaatst, welke ik snel nodig had. Ontvangstbevestiging en factuur gekregen en melding dat het onderweg was. Werd daarna gebeld (enige positieve punt) dat het toch niet op voorraad was en duurde vervolgens paar dagen voordat het geld weer op mijn rekening stond.

Vlotte en goede afhandeling van de order.

Excellente service en snelle levering

Ik had een Dog Copenhagen Go Walk besteld en per ongeluk was de verkeerde versie verstuurd. BoeZLife belde gelijk met de excuses en hebben gelijk de juiste versie verstuurd. Ik heb mijn pakje met het verkeerde tuigje teruggestuurd en de verzendkosten worden vergoed door BoeZLife. Dat noem ik excellente service!! Zal zeer zeker nog vaker bij dit bedrijf bestellen voor mijn teckel :)

Menno ter Braaklaan 8

2343 KP Oegstgeest

06 - 41335341

Over BoeZLife

BoeZLife is een gespecialiseerd bedrijf in producten en diensten voor honden en katten en hun baasjes met als uitgangspunt een goed én Natuurlijk leven.