Goede service!

Gebeld met vragen, goede uitleg gekregen en daarnaast goede prijzen. Volgende keer weer!

Wilma van der Ben

Vlotte levering De waterblazer nog niet uitgeprobeerd dus kan over het produkt nog niets zeggen.

Uitstekende klantenservice

Pakket kwam keurig vlot aan. Jammer genoeg was er een vergissing gemaakt en 1 artikel in de verkeerde kleur ingepakt. Dat kan gebeuren. Dit werd uitstekend opgepakt en omdat ik het heel graag al wilde gebruiken, werd de goede kleur alvast verstuurd, terwijl het vorige artikel nog niet retour was.

Vlot geleverd, op correcte manier op de hoogte gehouden. Pakket keurig in nette staat afgeleverd!

Perfecte service en product!

Snelle levering en een leuke attentie bij de aankoop! Ik zal in de toekomst zeker opnieuw bij Boezlife bestellen.

Professioneel bedrijf met mooie producten

Ik ben gebeld omdat er een product niet op voorraad was en heel plezier geholpen. boeZLife heeft een goede en duidelijke website met mooie producten. Daarnaast een goed en helder aanbod voor gezonde voeding.

Perfecte site

Goede dag Goeie service Alleen een tip Graag zou ik meer dingen willen zien zoals koekjes voor ern hond en gezonde snacks Dst zie ik niet Zodat je alles op 1site kan bestellen

Goed snwlle levering

Super product en leuk ingepakt

Extra info gekregen in de verpakking met een handgeschreven kaart. Toch persoonlijk en kan ik waarderen! Top product, erg blij mee!

Zeer goed geholpen

Zijn zeer goed geholpen alle vragen die we hadden werden beantwoord en advies gekregen

Snel en netjes geleverd. De meegeleverde viskoekjes en kaartje maakte het extra leuk.

Correcte afl. vooral het serv. Kaartje met de pers. Ondertekening geeft een goed gevoel

Positief

Heel erg klantvriendelijk

Gewoonweg uitstekende service. Complimenten hoor!

uitstekend!

Geweldige activet borstel gekocht. Zijn niet goedkoop maar doet het geweldig. Hond blij, baasje blij

Zeer tevreden!!

Waterblazer besteld via bol.com bij Boezlife maar was door dhl verloren gegaan. Geen probleem direct geld terug gestort gekregen en heb dan een nieuwe besteld maar rechtstreeks via boozlife 2 dagen later was hij er al. Dus heel tevreden!!

Goede kwaliteit.

Snelle bezorging, goed verpakt. En niet duur.

Hele fijne service.

Een niet voorradig artikel, ingeschreven op graag melden als het weer voorradig is. Vervolgens wordt ik na maanden keurig op de hoogte gebracht en geholpen met het bestellen dat me eerst niet lukte.

Ik raad dit bedrijf aan

Ik heb een ActiVet kleur paars gekocht, lekker goedkoop en snelle levering.

Snel reactie op mijn vragen, laagdrempelig bereikbaar voor advies, ruim assortiment, snel en netjes verzonden, dit adres wordt voor ons vaste prik!

Zeer goede en nette levering

De bestelling kwam snel aan en Het was netjes verpakt !

super

goede levering, verzorgd en klantvriendelijk

Klantvriendelijke webshop, die met je mee denkt

Fijne webshop en een goed bereikbare klantenservice. Zowel vriendelijk als meedenkend. Mooi verpakt met een persoonlijke noot. Zowel voor baas als hond.

Service tnt top

Ze emailden moj over t alternatieve product. Heel fijn advies

Goeie prijs kwaliteit en snel verzonden

Erg blij met de snelle verzending!

Goedkoopste, snelle levering

Activet borstel, aanbevolen door de hondentrimmer, bij BoezLife de laagste prijs betaald. Ik gebuik deze voor onze labradoodle, vacht (fleece/krul). De borstel doet wat het beloofd en de hond geniet enorm van de borstelbeurt. Binnen 5 minuten klaar met borstelen, resultaat zachte flufffie en schone vacht.

Menno ter Braaklaan 8

2343 KP Oegstgeest

06 - 41335341

Over BoeZLife

BoeZLife is een gespecialiseerd bedrijf in producten en diensten voor honden en katten en hun baasjes met als uitgangspunt een goed én Natuurlijk leven.