Prima verwerkte bestelling!

Prima bezorgde bestelling

Snelle keurige levering

Ik zou er zo weer bestellen

Snelle levering,

Ik waardeer het handgeschreven kaartje erg!!!

Super fijn vetbed en goede service

Het vetbed is een mooi en fijn product. Ik heb nog even contact moeten hebben met de klantenservice en werd heel vriendelijk en fijn geholpen, Top!

duidelijk en goed

product was duidelijk omschreven op de website en werkt goed

Duidelijk advies

Duidelijk advies en lief persoonlijk tekstje bij levering. Hoop meer te kunnen bestellen bij dit bedrijf.

correct

Alles is helemaal goed gegaan voor weinig geld heel snel de waterblazer in huis. dank

Fijne service

Producten snel geleverd, snelle en duidelijke reactie op mail, ook een product geretourneerd en dit goed verlopen

Prima producten voor goede prijs

De waterblazer die ik gekocht heb werkt perfect en voldoet aan alle eisen. De levering door DLL kon beter maar daar zitten alle koeriers mee tegenwoordig.

DPD was eens op tijd, nou ja 3 dagen. Product was gied

Goede en snelle service!

Mooi pakket met aandacht opgemaakt en goed geleverd

Leuk dat er een zakje met vissnoepjes bij zaten!

Helemaal prima!

Product zoals omschreven, werden goed op de hoogte gehouden over hoe en wanneer er geleverd werd. Gewoon helemaal prima

Goede levering

Op de pakbon had iemand aangegeven dat er bij mijn bestelling misschien een foutje was gemaakt... het artikel was kleiner dan de rest...dat was idd een foutje van mij, het had fijn geweest als ik daar een telefoontje over zou hebben gehad. Maar goed, ik ga het niet ruilen...het komt wel goed.

Prima geholpen!

Ik had ook nog een vraag, dus even gebeld en kreeg meteen helder en duidelijk advies.

Prima, service niks op aan te merken

Snel geleverd, product doet aan verwachting

Ik heb bij BoeZLife een waterblazer besteld. Product voldoet aan de verwachting, is erg krachtig. Het was snel geleverd en netjes verpakt.

Fijne winkel

Vlot geleverd ,alles keurig in orde .

Telefonisch advies gevraagd en werd prima en heel vriendelijke geholpen. Het duurde even voor ik het binnen had, maar ben superblij met de trimtafel. Mooie degelijke kwaliteit en betaalbaar.

Duidelijk, gemakkelijk met mooie produkten

Snelle levering, volop keus uit goede produkten, duidelijke website, scherpe prijzen.

Boven mijn verwachting

Alvorens over te gaan op koop van een waterblazer en ik me eerst verdiept in het aanbod. Vervolgens er een geleend om mijn pup te laten wennen. Maar toen ik uiteindelijk de Tool groom 2 kon proberen was ik aangenaam verrast. De blaaskracht en de temperatuur zijn zo instelbaar dat er ook daadwerkelijk verschil in kracht en warmte is. Mijn pup blij en ik ook. De waterblazer was netjes verpakt en er zat een lief persoonlijk kaartje bij.

fantastische service

jullie hebben echt je best gedaan om me te helpen en heb ook nog lekkere kattensnoepjes gehad. ;-)

Blij, met een grinnik.

Perfecte levering, prima producten, je wordt op de hoogte gehouden gedurende het verzendproces. Boezlife hergebruikt zijn dozen en meld dit met een sticker op de doos. In dit geval was het echter wel heel duidelijk dat in deze doos eerder visproducten zijn verstuurd. De postbezorger kwam groen vd stank zijn bus uit na een lange rit , oeps. Daar misschien toch ietsje kritischer op zijn.

Menno ter Braaklaan 8

2343 KP Oegstgeest

06 - 41335341

Over BoeZLife

BoeZLife is een gespecialiseerd bedrijf in producten en diensten voor honden en katten en hun baasjes met als uitgangspunt een goed én Natuurlijk leven.