Betrouwbaar goede kwaliteit snelle levering

Top service snelle levering Goede kwaliteit

Top kwaliteit

Levering verliep snel en keurig. Ik ben erg te spreken over de kwaliteit van de producten voor onze pup (gedroogde herten achillespees en sanofor veendrenkstof. Prijs kwaliteit verhouding is ook top. Zeker voor herhaling vatbaar.

De bestelling werd snel geleverd, volgende werkdag. 1 product was niet op voorraad maar na telefonisch contact wed die rechtstreeks vanuit de leverancier geleverd. Volgende keer bestellen we hier weer!

Prima,snelle levering

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, klantgericht, nette service, precies wat je wilt als klant

Het pakketje was snel bezorgd.

Het pakketje was snel bezorgd.

op tijd en in perfecte staat het product geleverd

op tijd en in perfecte staat het product geleverd

Snelle levering helemaal tevreden.

Snelle levering en fijn product

Snelle levering en fijn product

Prima service met een correcte levering.

Perfect.

Snelle levering rondom Pasen

Het product Kivo geperst brok bij andere websites minimaal 6 dagen levertijd. Bij BoeZLife vrijdag voor Pasen besteld. Levertijd binnen 3 werkdagen en werd al geleverd op dinsdag na Pasen. Goede service.

Snel, correct en goede informatie

Nodigt mij uit om deze site tbv aankoop vaker te raadplegen

snelle bezorging, goed product, prima prijs

Keurig afgeleverd

Alles naar wens!

Waterblazer. Snel geleverd. Geweldig apparaat.

Mooi product

Supersnelle verzending en mooi product. Ook de prijs was netjes. Ook in de doos een handgeschreven instructiekaartje mbt eerste was. Super. Al die andere papieren (foldertjes, visitekaartjes, e.d) hoeven voor mij niet. Ik weet jullie website te vinden.

Snel en netjes

Snelle levering, netjes verzorgd.

Goede producten, vlotte service

Een heel fijne website, met goede producten, Snel geleverd, mooi verzorgd. Voor herhaling vatbaar.

Föhn voor de hond gekocht, netjes verpakt, snelle levering.

Snel en correct

Echt perfect en keurig verstuurd

Na bestelling ook idd de andere dag in huis, nu kan dat best eens 1 of 2 dagen langer duren maar dat ligt aan de bezorger. Ik had een waterblazer besteld en die was keurig netjes verpakt, daar was niets mis mee. Ik zou er zo weer bestellen!

Goede kwaliteitsproducten keurig verpakt. Enige nadeel is de bezorging, die doet er lang over ,terwijl jullie juist snel zorgen, dat het pakket bij de vervoerder ligt al met al ging er een week over heen eer het product binnen kwam

Netjes verpakt en keurig geleverd. Levertijd vind ik aan de lange kant.

Prima service en goede producten

DPD deed wat langer over bezorgen, niet de volgende dag bezorgd. Luxeprobleem

Menno ter Braaklaan 8

2343 KP Oegstgeest

06 - 41335341

Over BoeZLife

BoeZLife is een gespecialiseerd bedrijf in producten en diensten voor honden en katten en hun baasjes met als uitgangspunt een goed én Natuurlijk leven.