Snelle levering.

Snel geleverd. Alles zat netjes verpakt.

Aanrader!

Leuk assortiment van goede kwaliteit en prima prijzen. Mooi verpakt aangekomen en snel verzonden inclusief wat lekkers voor de hond. Wat mij betreft een aanrader!

Naar tevredenheid

Procuct zoals op de website. Vlot geleverd.

snelle levering en leuke attentie bij de bestelling

Súper geregeld

zeer correct en erg snel al mijn mooie spulletjes gekregen!

Zeer overzichtelijke shop.Alles in voorraad! Heb alles wat ik nodig had direct kunnen bestellen en..in 1 dag thuis.Dat was nog eens fijn!!! Ook alles ecovriendelijk en goed verpakt!

Netjes verzorgd/ verpakt. Prima kwaliteit

Prettig geregeld, Evt zou ik een wat betere communicatie tav de bezorging voorstaan. Sms kwam wel op de dag en vooraankondiging was er kort vooraf, maar als ik eerder weet wanneer het komt is het gemakkelijk te regelen.

BoezLife goed, DPD minder

Ervaringen met BoezLife heel goed. Had een vraag gesteld bij mijn bestelling en daar werd ik keurig over gebeld voordat de bestelling afgehandeld werd. Over de vervoerder ben ik minder te spreken. Pakket was bijna niet te volgen via Track & Trace. Toen het wel te volgen was veranderde op de bezorgdag meerdere malen de leveringstijd. Bij bezorging werd niet gewacht totdat ik van de zolder beneden bij de voordeur was. Men was al weer vetrokken. Briefje in de bus met allleen de aanwijzing waar ik het pakket na een bepaalde tijd kon ophalen. Niet erg klantvriendelijk DPD!

Gewoon goed

Zoals het hoort

Snel en correct geleverd met persoonlijke boodschap

Snel en correct geleverd met persoonlijke boodschap En een leuke attentie in de vorm van viskoekjes voor de hond

Snel duidelijk en fijne adviezen

Duidelijke website, snelle levering en bij vragen telefonisch goed bereikbaar en goede inhoudelijke tips.

Top levering en top product!

Wij hebben de Tools 2 Groom Paw R waterblazer besteld. De blazer was in de aanbieding en doet wat het beloofd. Het is een praktisch apparaat en ook sterk. De knopjes zijn niet fragiel en de gebruikte materialen zijn sterk. Het geluid is wel harder dan verwacht, maar met een beetje training is dat goed gekomen. Onze hond geniet nu zelfs van de warme lucht. En de baas geniet van aanzienlijk minder haar verlies!

Snelle levering, goede info

Al meerdere keren hier iets gekocht. Goed assortiment en goede prijzen. Snel geleverd. De persoonlijke noot bij de bestelling levert een glimlach op je gezicht. Leuk

Duidelijk en goed

Alles kwam netjes verpakt binnen! Tevreden ben ik zeker en deze site is fijn en overzichtelijk.

top

ik ben er van overtuigt dat het prachtig werkt

Prima! Zoals verwacht.

Netjes ingepakt, product zoals verwacht. Onze pup blij met het kleine verwennerijtje erbij!!

Hele goede service

Goede service en snelle levering

Heel fijne en snelle service, dank jullie!

Fijne en snelle service, per mail s avonds contact gehad en de volgende dag was het geregeld!

Snelle verzending en goede service

Waterblazer gekocht voor een mooie prijs. 2 dagen later in huis. Heel blij mee!

Alles top

Product snel en goed ontvangen!

Mijn hond viel bijna in slaap zo fijn vond zij de föhn

Ze is erg rustig wanneer ik de föhn aan zet en ik vind het ook fijn dat er verschillende standen qwa warmte en volume op zitten. De doos hoe het binnen kwam was al leuk omdat lekkere snoepjes in zaten voor de hond. Ik ga zeker vaker wat bij jullie bestellen

Over de kwaliteit van het voer kan nog niets zeggen. Ben er pas mee begonnen. Het enigste wat mij opvalt is dat de brok niet zo vast is als mijn vorige voeding. Dit kan een voordeel of nadeel zijn.

Snelle en correcte levering van het door mij bestelde product

Zeer goede service.

Zeer vriendelijke medewerkers, die snel een oplossing zoeken bij eventuele problemen.

Super ervaring

Top service! Pakketje was er lekker snel en fijn dat er een wasvoorschrift bij zat. En natuurlijk de koekjes super leuk idee!!

Menno ter Braaklaan 8

2343 KP Oegstgeest

06 - 41335341

Over BoeZLife

BoeZLife is een gespecialiseerd bedrijf in producten en diensten voor honden en katten en hun baasjes met als uitgangspunt een goed én Natuurlijk leven.