Fijn klantcontact

Erg goed product, en een hele persoonlijke en prettige klantbenadering/contact

Excellente service en communicatie

Excellente, efficiënte en snelle opvolging van een vraag via email en excellente service.

Overzichtelijke site, snel geleverd en prima product!

Overzichtelijke site, snel geleverd en prima product naar verwachting.

snelle goede levering

artikel voldoet aan mijn verwachting. per mail keurig op de hoogte gehouden van de levering. product werd snel geleverd.

Superrr

Snelle en nette levering!

Super service.

Net voor onze vakantie brak onze borstel. Contact gehad en konden de nieuwe borstel de volgende dag laten bezorgen en/of ophalen. Heel fijn.

Spullen snel geleverd

altijd leuk, een handgeschreven berichtje

Ik heb hondenvoer besteld. De levering was mooi op tijd en goed verpakt. Op de pakbon een berichtje, hoe praktisch ook, is een leuk detail. De volgende lading voer bestel ik zeker weer bij BoeZLife.

Heel lief bedoeld om een zakje vis snoepjes bij de verpakking in te doen, alleen alles stonk naar vis. Zit een Engelse gebruiksaanwijzing bij onze bestelling, had graag gezien dat jullie er een Nederlandse gebruiksaanwijzing hadden bijgevoegd. Verder prima kwaliteit.

Duurde alleen even voordat hij op de post ging.

Snelle en goede levering, product voldoet aan de verwachting

Snelle en goede levering door BoeZlife. Het gekochte product voldoet aan de verwachting.

Geweldige service

Tags verwijdert en ben gaan wandelen, leek goed te gaan maar tuigje bleek tocht te groot. Hondje glipte eruit. Ik kon het tuigje met de verwijderde tags gewoon terugsturen.

Snel geleverd , er zat zelfs wat lekkers bij voor de hond.

Snelle verzending en antwoord op mail.

Blij met de aankoop die gedaan is. Snelle bezorging en direct antwoord op vragen. Erg blij met het product (waterblazer) Doet het goed!

Goede kwaliteit

Keurig afgeleverd.

Vlotte service en goede voorlichting

Snel

Product is super.

Ben blij met het product. De levering was iets later, maar je hebt het product binnen 1 tor 2 weken. Zeker aan te raden, want ben blij met wat ik heb gekocht.

Goed en voor een leuke prijs

Paws-R waterblazer voor een leuke prijs gekocht. Netjes verpakt en snel in huis.

Snelle levering en wat traktaties en interessante folders er bij

Leuk, een geschreven briefje erbij!

Ik heb een bestelling op de zondag geplaats en kreeg dezelfde middag nog bericht dat het onderweg was. Super snelle service en ik ben erg blij met het product.

Alleen je pakketdienst dpd is minder 5 dagen na mijn bestelling is het pakket nog niet geleverd.

Topervaring

Na het bestellen werd ik meteen op de hoogte gehouden van het procesverloop. Heel fijn te weten waar je aantoe bent.

Fijn dat ze bij mij in de buurt zitten. Ze waren zo vriendelijk dat ze langs kwamen brengen terwijl ze eigenlijk dicht waren. Super service!

Ik had een mail gestuurd omdat het om een artikel ging dat uitverkicht was. Zodra het weer op voorraad was kreeg ik bericht. Heb het artikel besteld en het werd snel geleverd. Top!

Menno ter Braaklaan 8

2343 KP Oegstgeest

06 - 41335341

Over BoeZLife

BoeZLife is een gespecialiseerd bedrijf in producten en diensten voor honden en katten en hun baasjes met als uitgangspunt een goed én Natuurlijk leven.