Goede service en snel verzonden.

Vriendelijk bedank kaartje bij de bestelling. Goede produkten.

Nadat ik mijn bestelling geplaatst had, werd ik na 15 minuten gebeld dat het artikel op dat moment niet vooradig was. Of dat een probleem was, aangezien het al was betaald. Heel erg netjes, voor ons was dat geen probleem. Na 5 dagen is het artikel thuis bezorgd, Zeer tevreden.

Goed en snel geleverd

Goede en snelle levering met een persoonlijke noot. Dat werkt vertrouwen. Voor een mooie prijs een waterblazer aangeschaft. Zal zeker hier terugkomen als ik weer wat nodig heb.

Geweldig hoe er wordt meegedacht

Omdat ik een maat hondenkussen had besteld, wat niet paste binnen de rest van de order ben ik gebeld. Fijn dat meedenken want de maat had te klein geworden. Ook nog een super snelle levering.

Gewoon correct en een goede service!!

Mijn ervaring was heel erg prettig!! Snel geleverd,en goed verpakt,erg professioneel. Wat mij erg raakte was het handgeschreven kaartje erbij. En nog een klein zakje met 3 mini viskoekjes echt erg attent❤ Ik werk zelf voor een groot modeconcern,en wij schrijven ook kaartjes voor onze klanten. Het zijn de kleine dingen diet het hem doen!! Zou er zeker volgende keer weer iets bestellen. Voelde erg persoonlijk allemaal!!!

Snel&persoonlijk

Ondanks de feestdagen drukte snelle levering met persoonlijke aandacht

Snel en goed geleverd

Producten netjes en snel geleverd.

Geweldig.

Goed en stevig verpakt met een persoonlijke handgeschreven notitie. Wat een service, waar zie dat nog.

Netjes en duidelijk

Zie bovenstaand

Top service!!!

Geweldige service en super product!

Snel de juiste producten geleverd

Blij met de snelle levering!

Goed hersteld

Had borstel besteld, maar er was iets verkeerd gegaan in verwerking. Na aantal weken heb ik contact gezocht waar het product bleef. Vervolgens zeer netjes gehandeld met bericht op voicemail en extra lekkers meegestuurd voor onze hond.

Een meedenkend bedrijf met een super service!

Mijn merk puppy brokjes was niet op voorraad maar zou over 2 dagen binnenkomen. Om die tijd te vullen, kreeg mijn westie pup een aantal proefzakjes van deze brokjes opgestuurd. Zo kon ze gelukkig haar eigen brokjes blijven eten tot de grote bestelling binnenkwam. Dit bedrijf verdient echt een lekkere warme douche!

erg tevreden

wat ik verwachte van de service en het product klopt ook echt. blij met water blazer

Heel klantvriendelijk

Bestelling geplaatst en kon de volgende dag al opgehaald worden. Super, en dat terwijl jullie ook nog aan het verhuizen waren.

Vriendelijk en goede service

Goede uitleg over de producten en voeding na mijn vragen hierover. Kreeg de producten mee en betaalde per tikkie. Dit is toch vertrouwen hebben in de klant.

Goede producten voor mooie prijs

Snelle levering pakket met nog een kleine verrassing erbij.

Snel, goed en iets extra’s

De bestelling is snel geleverd, met een persoonlijke touch en iets extra’s voor onze hond. Kortom een goede, leuke ervaring.

Prima en snelle service!

Bestelling was snel geleverd en netjes verpakt.

Snelle reactie en verwerking van mijn order

Ik had 3 vetkleden en vers vlees besteld. Helaas was viel mijn postcode gebied niet in het gebied waar vers vlees geleverd kon worden. Ik had dat niet goed gelezen. Het bedrag van de 3 vetkleden was net 4 euro te laag voor gratis verzenden. De dame die mij belde om dat van het vlees door te geven gaf ook aan er iets bij te bestellen omdat het zonde was voor die paar euro verzendkosten te moeten betalen. Ze adviseerde snoepjes voor de honden. Het verschil werd aan mij terug gestort. Al met al keurig opgelost en meegedacht. Top service dus.

Helemaal TOP !!

Goede website en snelle levering! Persoonlijk handgeschreven kaartje erbij doet veel. Netjes klein verpakt in een herbruikbaar doosje en niet zoals je zo vaak ziet een giga doos met heel veel plastic als opvulling. Ook zat er nog een proefmonstertje bij met een soort van voertje glutenvrij. Al met al een prima ervaring

mooie product

het is een goede ervaring in de laberadoedelborstel alleen erg jammer dat het klein uit valt. maar ze blijft goed zitten terwijl je bezig bent voorheen was ze weg.

Geweldig en aardig.

Fijne webshop, snel, aardig en in tegenstelling met anderen bellen deze eigenaren je wel terug als je een vraag hebt. Niets dan lof.

Het artikel voldoet aan mijn verwachting

Het artikel voldoet aan de verwachting. Goede service

Menno ter Braaklaan 8

2343 KP Oegstgeest

06 - 41335341

Over BoeZLife

BoeZLife is een gespecialiseerd bedrijf in producten en diensten voor honden en katten en hun baasjes met als uitgangspunt een goed én Natuurlijk leven.