Prima winkel

Ik heb mijn pakket vertraagd ontvangen. Dat was echter buiten de schuld om van Boezlife maar van de vervoerder, zoals vaak! Zodra Boezlife hiervan op de hoogte was hebben ze mij onmiddellijk geïnformeerd en adequaat gehandeld! Daar hou ik van en vind dat Boezlife zorg draagt voor zijn klanten!

Goede service en snelle levering

Goede service en een snelle levering. Het aanmelden van mijn nestelling had ik de volgensde dag al. Maar daarna was het een dag stil Uiteindelijk werd het geleverd. en een uur van te voren kreeg ik pas een melding dat mijn pakket onderweg

Mooi product voor een goede prijs en snel in huis

Snel geleverd, prima product.

Snelle verzending en netjes bezorgd

Prima! Snelle verzending en leuk dat er wat kleine snoepjes voor de hond in zaten. Blij met de waterblazer! Die doet het heel goed

Prima service snelle levering

Goede service snelle levering

Zijn heel klant gericht!

Snelle levering, goede service, kwaliteit spullen

Ik had een fout gemaakt in mijn bestelling. Dit is meteen opgelost. De bestelde hondenkussens zijn boven verwachting mooi. Snelle levering. Ik zal het zeker aanbevelen.

Zeer goede service

Zeer goede service, wat ik besteld had was niet op voorraad en werd ik gebeld voor een andere optie. Super geholpen

Alleen maar positief

Ik had een nieuw harnas voor mijn hond besteld op vrijdagavond. Zaterdag kreeg ik een telefoontje en 10 minuten later kwam het harnas binnen. Samen met de eigenaresse van Boezlife goed gekeken en e.e.a. bijgesteld. De viskoekjes gingen er bij Lola prima in en ze loopt vol trots buiten met haar nieuwe tuigje.

Zeer goede ervaring

Vlot geleverd voor mooie prijs

Super tevreden!!!!

Ik ben super goed geholpen bij mijn eerste bestelling, echt heel blij was ik daarmee. Voortaan bestel ik mijn hondenspulletjes hier!!!! Een echte aanrader voor persoonlijk advies en goede tips!!

Prima ervaring

Site is duidelijk. Levering is duidelijk. Meer hoeft niet.

top

Zelfs op zondag reactie gekregen op mijn vraag over een product.

Snelle verzending, ook goed verpakt

Goede service, alles netjes afgeleverd

Heel goed!

Prima webshop en snelle levering!

Goede prijs kwaliteit

Positief

Fijne website. Mooie spullen. En snel geleverd

Fijne website. Mooie spullen. En snel geleverd

Supersnel en makkelijk!

Goed gevoel en makkelijk om achteraf te betalen. De levering was ook echt snel.

Snelle levering, goed product

Ondanks dat het een online bestelling was, was het toch persoonlijk door de kaart/briefje dat erbij zat. Snelle levering en goed product.

Fijn contact en duidelijke info

Wat een leuk persoonlijk contact met Marinde van Boezlife. Na een poos geen idee te hebben wat voor soort voer ik onze pup zou gaan geven heeft zij mij zo goed uitgelegd hoe het met rauwvoer werkt. Ook een fijn idee te weten dat ik haar altijd vragen kan stellen.

Goede en vriendelijke afhandeling van de bestelling

Prettige, goede verzorging van de bestelling.

Borstels snel geleverd en lekker visje erbij :)

Snel verzonden in nette staat. Alleen zou ik de vis verrassing achterwege laten. Het hele pakket rook ernaar. Dacht echt wat stinkt het toch, tot ik de verrassing ontdekte. Wel lief bedoeld uiteraard :)

Makkelijk te bestellen, snel geleverd.

Het product (waterblazer) was simpel te bestellen en snel in huis!

Menno ter Braaklaan 8

2343 KP Oegstgeest

06 - 41335341

Over BoeZLife

BoeZLife is een gespecialiseerd bedrijf in producten en diensten voor honden en katten en hun baasjes met als uitgangspunt een goed én Natuurlijk leven.