Helemaal goed!

Ga er zeker vaker bestellen

Top !!

Prettige website netjes en overzichtelijk. De eerste keer dat ik mijn order wilde plaatsen ging er iets mis met betalen, maar de tweede keer ging het oké. Snelle levering.

Snelle afhandeling

Er worden de juiste producten aangeboden

Goede communicatie, bestelling was verkeerd gegaan,maar ze hebben contact opgenomen en meteen gehandeld,super service..ook leuk om in mijn pakket een lekker extraatje voor mijn huisdier te ontvangen.

Correcte vlotte afhandeling van mijn bestelling!

Zoals de aanhef zegt: Een correcte vlotte afhandeling van mijn bestelling. De waterblazer is een aanrader!

Fijne producten, keurige en snelle levering

Zie boven

Heel goed.

Prima product,

deskundig advies

Ik ben heel prettig geholpen aan de telefoon en kreeg deskundig advies

Snelle levering, goede service en kwaliteit

Ik heb de twee moterige waterblazer gekocht en verzorgd producten voor mijn doodle. Ik had wat twijfels over de werking can het apparaat en ik werd meteen geholpen en hij werd zelfs voor mij nagekeken terwijl ik een leen apparaat had. De waterblazer werd ontzettend effectief! Klitvrij en makkelijker kammen. Alle vuil snel eraf geblazen! Ik zou boezlife aan iedereen aanbevelen!

Product is zoals omschreven, snel geleverd en prima service.

Goeie service,snelle levering!!

Voor onze pup wat spullen aangeschaft, veel kennis niet te opdringerig. En fijn aan huis geleverd!!

Snelle levering. Vriendelijke service

Snellere levering en erg vriendelijke service. Borstel was vrijwel nergens leverbaar maar hier wel.

Perfecte service!

Echt perfecte en supersnelle levering.

Snelle levering en heel persoonlijk

Snelle levering en heel persoonlijk

Er word naar je geluisterd. Ze geven advies, en informatie, maar ze verplichten je tot niks. Dat waardeer ik enorm van ze. Ze hebben van alles.

Betrokken mensen en top service

Nette verzendkosten. Snel bezorgd in overleg. Ik werd persoonlijk gebeld en alles werd me uitgelegd. Hoe deze mensen werken etc. Ik word vaste klant.

Zeer attent en vriendelijk

Activet borstel voor mijn hond besteld en niet gezien dat ze uitverkocht waren. Ik ben daar keurig over gebeld en dat men ook niet wist wanneer ze weer binnen zouden komen. Toch de bestelling laten staan. Dat was mede door de vriendelijke benadering door de telefoon waardoor ik er alle vertrouwen in heb dat de bestelling goed komt.

Heel tevreden

snelle levering en zeer tevreden over de geleverde producten.

Mega leuke webshop

Een mega leuk tuigje besteld die erg lastig verkrijgbaar was, maar wel bij BoeZLife! Heel leuk verpakt met een mini snackje voor de hond. Bedankt voor de goede service!

Snelle levering en product werkt zee goed. Heel tevreden met onze aankoop.

Snelle levering en keurig verpakt

Snelle levering en ook nog extra informatie en snoepje voor de hond in de verpakking

Goed verpakt. Persoonlijke briefje erbij met wat lekkers voor ons puppie ... heel attent.

Super fijne waterblazer

Ben blij met de waterblazer, werkt fijn. Geluid valt mij mee. Bowie vind het ook niet erg

Fijne ervaring

Ik had een mondstuk besteld, maar er kwam een ander onderdeel binnen. Was voor mij niet duidelijk op de website. Heb gelijk gebeld en alles werd naar beide tevredenheid netjes opgelost. Fijne ervaring.

Menno ter Braaklaan 8

2343 KP Oegstgeest

06 - 41335341

Over BoeZLife

BoeZLife is een gespecialiseerd bedrijf in producten en diensten voor honden en katten en hun baasjes met als uitgangspunt een goed én Natuurlijk leven.