Snelle verzending, goede communicatie

Producten voldoen aan verwachting, hond is super blij met zijn nieuwe speelgoed. Snelle levering en omdat 1 van de speeltjes niet op voorraad was prima geholpen om een andere keuze te maken

Super geholpen toen bleek dat een artikel niet meer geleverd kon worden.

Prima service en prima kwaliteit!

Ik kreeg de benchmat snel geleverd en hij past perfect. Bedankt!

Het beste advies en uitstekende producten!

Ook al weet je wat je nodig hebt, check het nog even bij Marinde. Marinde is Boezlife en weet alles over honden. Het hondentuig is heel fijn! Wij komen weer terug.

Super tevreden met mijn bestelling

Producten van goede kwaliteit. Snel verzonden, binnen 48 uur ontvangen. Goed op de hoogte gehouden van de verzending. Bij mijn bestelling (een vetbed) zaten handgeschreven was instructies! In 1 woord; TOP!

Snelle levering, en telefoniche erg vriendelijk en behulpzaam.

On line besteld en gelijk een mail van bevestiging en betaling. Een erg snelle levering volgende dag al. Na iets niet gevonden te hebben on line telefoniche contact gezocht, niet lang in de wacht gestaan en erg vriendelijk en duidelijk geholpen.

Prima bedrijf

.....

Levering van bestelling ging een dagje langer duren dan voorzien. Dit werd direct telefonisch overlegd of dit akkoord was. Natuurlijk geen probleem, maar wel heel sympathiek om het te laten weten.

Geeft prima advies en weet waar ze over praat

Fijn apparaat, ik ben super tevreden

Vriendelijk te woord gestaan bij telefonisch contact, prima service. Snelle levering en een fijn apparaat!

Super snel en netjes geleverd!

Super snel en netjes geleverd!

Snel het juiste product geleverd met een persoonlijk boodschapje en een klein snackje voor de hond. Prima geregeld!

Artikelen snel geleverd. Duidelijke omschrijvingen. Ik ben helemaal tevreden.

Snel geleverd, met persoonlijke touch heel leuk.

Product snel geleverd. Goeie scherpe prijs. De persoonlijke touch vond ik echt heel leuk. Ook het informatie briefje erbij, ga jullie zeker vaker bezoeken als ik wat nodig heb. Alleen het dpd afgifte punt vond ik niet zo klantvriendelijk. De volgende keer betaal ik liever die euro meer da nog eens daar te moeten zijn. Maar daar kunnen jullie niets aandoen.

Ik was een beetje bang of het allemaal wel goed zou gaan. Dure blazer gekocht en was een nog onbekende website voor mij. Product is snel verstuurd, goed verpakt. Service is ook goed, ik ben netjes op de hoogte gehouden.

Gevarieerd aanbod en goede (meedenk)service

Gevarieerd aanbod, goede (meedenk)service en supervriendelijk!

PRIMA!

Snelle levering en er werd telefonisch contact opgenomen toen een besteld artikel niet voorradig bleek. Top!

Simpelweg perfect en een fijn persoonlijk gesprek gehad over onze order.

Zie mijn woorden hierboven. Plus dus een duidelijke uitleg waarom onze order op dit moment niet volledig op voorraad is.

Mooie producten en een uitstekend advies

Goed advies gekregen omtrent voeding en mooie producten te krijgen.

Super snelle en goede levering!

Snel, accuraat en persoonlijk!

Nette en snelle levering

Alles prima.

Topzaak,

zeer klantgericht en vriendelijk. Oplossings gericht ook

Goede services en als er iets nog niet is bellen ze en geeft goede advies. En vriendelijke mensen

Zeer goed!

Netjes ingepakt compleet goede service

Super service

Bestelling was niet op voorraad en dat werd keurig (telefonisch) gemeld. Kreeg ook de keuze of ik de bestelling wilde annuleren maar dat was niet aan de orde.

Menno ter Braaklaan 8

2343 KP Oegstgeest

06 - 41335341

Over BoeZLife

BoeZLife is een gespecialiseerd bedrijf in producten en diensten voor honden en katten en hun baasjes met als uitgangspunt een goed én Natuurlijk leven.