Fijne webshop goede service!

Ik had een artikel besteld met een lange levertijd. Werd keurig gebeld met de uitleg waarom dit zo was en of ik hier van op de hoogte was. Later kreeg ik een net antwoord dat het artikel in een bepaalde week bezorgd zou worden en dat klopte helemaal! Netjes verpakt en erg tevreden met het artikel wat niet meer overal te koop was. Ik zal hier vaker artikelen bestellen voor onze hond! :)

Snelle en correcte service met een glimlach

Duidelijk en gemaakte afspraken worden waargemaakt. Ga zo door.

Nette en snelle service en item voldoet aan de omschrijvingen

goede service Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon Komen hun afspraak na

Goed en matig

Eerste bestelling vlot geleverd en de pup reageert enthousiast op de bokashi van BioRon. Laatste bestelling moet nog geleverd worden. Zou nu onderweg zijn, maar is wel heel lang bij de transporteur in het depot gebleven. Punt van aandacht.

Snelle topservice!

Super goede ervaring met BoeZlife! Fantastisch snelle reacties op mijn vragen. Ieniemini puntje, in mijn pakket zat een traktatie voor het huisdier. Super lief gebaar, dat voorop stellende. In mijn geval gedroogde anjovisjes, waardoor het hele pakket stonk naar vis......Mijn puntje van kritiek werd ook super opgepakt door Boezlife. Ik bestel zeker vaker!

Uitstekende persoonlijke service!

Toen bleek dat een product niet op voorraad werd, direct persoonlijk contact en werd mij een alternatief voorgesteld. Goede service en snelle levering!

perfect!

zeer tevreden

Fijn contact

De waterblazer die ik op het oog had was tijdelijk niet leverbaar. Reserveren was een mogelijkheid. Ik kreeg een bericht toen hij binnen was en kon hem gelijk bestellen. Ik ben er blij mee. Als extraatje wat lekkers voor het hondje in het pakje en een handgeschreven briefje. Leuk!

Persoonlijk, goede service, goede communicatie

Levering duurde te lang.

In de eerste plaats staat op de website 2 à 3 dagen levertijd. Dit heeft 3 weken geduurd. Het apparaat zit niet in de originele verpakking maar in een gebruikte doos. Nog geen ervaring in het gebruik.

Prettige webwinkel en snelle levering. Attent personeel

Vlotte levering

Mijn bestelling werd vlot bezorgd met een lekkere verrassing voor mijn honden!!! Erg attent!

Lekker snel en uitstekende service. Ze weten waar ze t over hebben.

Ik had een onderdeel besteld voor mijn waterblazer. Daarop werd ik persoonlijk gebeld om zeker te zijn dat ze het goeie onderdeel zouden bestellen. Twee dagen daarna werd het onderdeel - inclusief lekkere gedroogde visjes voor de hond- thuisbezorgd.

Mijn bestelling was op tijd. Er zat nog wat lekkers bij voor mijn hond ( snackje ) Persoonlijke handtekening van de firma met een groet. Compleet en zeer goed verzorgd. Zou er zo weer wat bij bestellen.

Goed advies

Goed en eerlijk advies, fijn contact.

Fijne sercice

Ik had nog wat vragen en deze werden uitgebreid en snel beantwoord via de mail. Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, is deze ook snel verzonden. Ik moet de producten nog testen, maar tot nu toe ben ik zeker tevreden. Topservice!

Ok

Op de aanvraag voor de borstel was werd snel gereageerd en direct verstuurd! Helaas ben ik niet blij met dpd die ze gebruiken als pakket bezorger. Die bezorgen traag en onduidelijk. ( misschien hebben die het te druk)! En dat zou mijn aanbeveling twijfelachtig zijn.

Goed en accuraat gereageerd bij afwezigheid van een product en snel een goed alternatief geregeld.

Toen een bestelde isovet-bed niet aanwezig bleek was BoeZlife goed en snel benaderbaar en werd direct een goed (beter eigenlijk nog dan oorspronkelijk besteld) alternatief geboden.

Snel gevonden wat ik zocht en snelle levering

Zie hierboven

Goede levering.

Alles naar wens. Goed verpakt zodat het niet Kon beschadigen en op tijd geleverd.

Makkelijke site prima levering.

Topservice

Pakket werd snel geleverd. Bij de gekochte verbedden zat een duidelijke beschrijving hoe het artikel te behandelen. Top! Met een handgeschreven kaartje, heel persoonlijk. Mocht ik nog weer wat nodig hebben ga ik het zeker bij BoezLife bestellen. Groetjes Gea

Geweldig!

Een groene enkel Activet borstel besteld voor onze Labradoodle pup. Super snelle levering! Top! Tot een volgende keer. Zeker een aanrader!

Menno ter Braaklaan 8

2343 KP Oegstgeest

06 - 41335341

Over BoeZLife

BoeZLife is een gespecialiseerd bedrijf in producten en diensten voor honden en katten en hun baasjes met als uitgangspunt een goed én Natuurlijk leven.