Super goed advies en service

Na een zeer uitgebreid gesprek zijn wij fantastisch geadviseerd en geholpen. Wij zijn erg tevreden over de levering en de behulpzaamheid. Wat een hoop expertise is er in huis om goed geholpen te kunnen worden.

Via klantenservice fijn en goed contact gehad voor de bestelling. Kwalitatief hoogwaardige producten. Milieuvriendelijk verpakt en snel geleverd.

Prima product

Geheel naar tevredenheid ...

Goed !

Goed geïnformeerd, stipt geleverd, goed verpakt

Super goed

Super geholpen en erg snel geleverd beter gaat niet

Snelle levering/prima prijs

Ik had voor mijn adoptie hond uit Spanje Muscle-mass besteld. Snel geleverd en prima prijs. Nog een leuke persoonlijke noot erin van de eigenaar. Aanrader

Snelle en correcte levering, fijne attentie voor onze pup, visjes hebben gesmaakt!

super

belde gelijk om een ophaal afspraak te maken vriendelijke mensen

Prachtig vetbed

Prima verpakt in hergebruikte doos vanwege het klimaat (top!). Heel fijn dat er specifieke wasvoorschriften e.d. bijgevoegd waren. Hond is meteen al niet meer van het vetbed af te slaan en de kinderen ook niet! Lekker warm en zacht, stevige onderkant en voelt als goede kwaliteit.

fantastische service

Snelle service en netjes verpakt met een lekkere verrassing voor onze viervoeter. Top!!!!

Happy with my purchase

I bought 2 Dog Copenhagne harness. One of them was too small, and they were very good about exchanging it. I had some difficulty with the website on my mobile phone, but other than that, a good experience.

Mooie vetbedden besteld voor een goede prijs. Enige minpuntje vond ik de levertijd maar misschien zijn we gewoon verwend met levertijden van 1 a 2 dagen ;)

Prettige en persoonlijke begeleiding

Mooi assortiment producten met fijn en persoonlijk advies

Snelle levering , helaas was de kong te klein .

Super kwaliteit en onwijs goede service.

Bestelling gedaan van 3 verschillende vet bedden. Per ongeluk 2 dezelfde gekregen. Contact gehad en het is ontzettend fijn opgelost, onze dank hier nogmaals voor!

Snel, goed en goede prijs

Vetbed besteld, goede stevige kwaliteit voor een scherpe prijs. Product werd snel geleverd en keurig verpakt.

klantvriendelijk

Het product bleek niet op voorraad en werd later geleverd dan ik had verwacht. Ik vond dat niet duidelijk vermeld staan op de website, maar Boezlife belde wel zelf om door te geven wanneer het product wel verwacht werd. Dat vond ik wel netjes.

super service

Zeer te Vreden

Prima producten en erg leuk verpakt! Snel verzonden en goeie communicatie!

Kleed hond

Onze hond vind hem geweldig liggen. Mooi formaat en ziet er ook nog eens leuk uit

Producten netjes zoals aangegeven ontvangen!

Alles wat ik besteld hebt is precies zoals aangegeven in de webshop en snel ontvangen!

Prima spullen!

En leuk de traktatie voor onze wheaten Noa!

Ik was al bekend met de doodle blazer maar hij is te gek geen zand en troep binnen

Prima in orde

Prima in orde

Menno ter Braaklaan 8

2343 KP Oegstgeest

06 - 41335341

Over BoeZLife

BoeZLife is een gespecialiseerd bedrijf in producten en diensten voor honden en katten en hun baasjes met als uitgangspunt een goed én Natuurlijk leven.