Vetbed en een puppy kong besteld was overal uitverkocht. Vetbed is top goede persoonlijke boodschap erbij hoe je het kan wassen! Kong moeten we nog ervaren

Super !!

Lekker snel en even leuk persoon lijk contact !! Lekkere snacks .. keurig milieuvriendelijke verpakt !!

Snelle bezorging

Professioneel geholpen!

Na telefonisch contact langs geweest bij Marinde. Direct een vertrouwd gevoel en dat er goed geluisterd werd naar me. Kundig en goed en eerlijk advies gekregen. Na goede uitleg over de werking van de producten thuis aan de slag gegaan. Elke dag hadden we even contact via de app. Nu gaat het beter maar ik hou een kort lijntje met Marinde wat echt heel fijn is!

Uitstekende service!

Er was iets niet op voorraad en de aardige dame aan de telefoon heeft geregeld dat ik het met een express zending nog op tijd in huis had voordat onze pup kwam. Super service! Bedankt!

Snelle bezorging, en de activet groene borstel is echt geweldig.

Prima, keurige levering.

Dik tevreden, enkel de verse vis tussen mijn honden producten hadden van mij echt niet gehoeven, alle producten roken erna. Niet prettig voor onze hond.

De waterblazer was er zeer snel en voldoet aan de verwachtingen. Leuk ook dat er een snackje voor de hond bij zat

Snelle levering Product super verpakt. Nog wat lekkers voor de hond. Super leuk alleen de reclame hoefte van mij niet zo. Maar verder erg top.

eerste keer besteld, maar zeker voor herhaling vatbaar.

Ik heb een tuig bij jullie gekocht, wat erg fijn was is de beschrijving bij het tuig en hoe ik de juiste maat opmeet. toen ik het artikel gekocht had kreeg ik netjes een mail en werd keurig op de hoogte gehouden waar mij pakketje was. een tevreden baasje en hond.

Prima service, mooie producten

Mijn honden slapen heerlijk op het vetkleed. Ik ga nog meer produkten proberen!

Prima service en snelle levering

Bestelling niet compleet

correct geleverd,daarvoor dank

en nu maar hopen dat onze labradoedel goed reageerd op deze voeding.

Perfect advies!

Perfect advies en super vriendelijke service. Wat wil je nog meer!?

Goede communicatie, ik zou hier zeker weer wat bestellen.

Goede service, goed te bereiken

Goede service, nemen de tijd voor informatie, goede bereikbaarheid tussendoor advies opvragen mogelijk.

Super klantvriendelijk

Wederom een goede afhandeling van onze bestelling,kaartje en info er bij..Top geeft vertrouwen.

Goede terugkoppeling

Tijdens de bezorging ging er iets fout bij de distribiteur. Hierop is door Boezlife contact opgenomen en werd ik op de hoogte gehouden van de voortgang. 2 dagen later werd het pakket netjes afgeleverd.

Uitstekende kwaliteit product.

Keurige, snelle reactie en afhandeling. Uitstekende kwaliteit product.

Snel geleverd, zelfs met een verrassing. Je merkt de waardering dat je als klant bij hun hebt gekocht, ik ga zeker vaker iets kopen hier.

Heup gordel verdeeld de trek belasting goed bij het wandelen.

200%++++++++++++

Snelle levering. Bij de bestelling zat zelfs het snackje voor de hond. Werd door beide bullen zeer gewaardeerd. Ook het persoonlijke briefje werd enorm gewaardeerd. Top!.

Prima product, prima service

Heel tevreden over bestelde product (vetbed voor de hond) en heel tevreden over de service. Goed verpakt in hergebruikte doos met handgeschreven wasvoorschrift erbij, heel zorgvuldig! En ook nog snel geleverd!

Duidelijke website, correcte prijzen en snelle levering. Erg tevreden!

Menno ter Braaklaan 8

2343 KP Oegstgeest

06 - 41335341

Over BoeZLife

BoeZLife is een gespecialiseerd bedrijf in producten en diensten voor honden en katten en hun baasjes met als uitgangspunt een goed én Natuurlijk leven.