Na een klein ongemak snel opgelost.

Wij hebben 2 vetbedden voor onze boxer pup aangeschaft. Nu verpulverde de groene onderlaag van de vetbedden wat niet de bedoeling is. BoeZLife pakte dit op en verving de vetbedden. Top service!

Super snel geholpen

Toen wij wilden overstappen naar vers vlees voor onze pup heb ik gebeld en kon direct langskomen om het voer te halen. Super geregeld! Daarna de volgende bestelling thuisbezorgd, ook heel fijn.

Goed snel contact. Geeft goede info over producten. Als hond eigenaar wil ik eerlijke goede verse voeding voor mijn hond. Dit is lastig er zijn zoveel aanbieders. Dit bedrijf kiest hondenvoer dat aan bepaalde voorwaarden moet voldoen. Deze voorwaarden sluiten aan bij wat ik wil, dus perfect!

Snelle levering. Kwaliteit producten! En iets te smullen erbij, super service!

Nette en snelle bezorging en goed verpakt.

Goede service en vriendelijkheid en attentheid en snelle duidelijke levering gewoon top

Er is maar 1 woord nodig TOP bedrijf kunnen meerdere een voorbeeld aan nemen.

Snelle levering. Leuk klein extraatje in het pakketje voor onze hond en persoonlijk briefje erbij. Als we nog een keer iets nodig hebben bestellen we zéker weer hier!

goede service

Leveren zoals beloofd

Producten worden goed verpakt en zoals op de site aangegeven verzonden

Prima product en kon ik snel ophalen

Bij mijn bestelling kon ik direct een afspraak maken om de treatbag voor de hond op te halen. Hij bevalt uitstekend.

Kwaliteit voor een goede prijs

Duidelijk en overzichtelijke website. Prima producten voor een schappelijke prijs.

Prima service!

Prima service!

super

snelle levering, zag er goed uit!

Hartelijke ontvangst, goede adviseur, er wordt meegedacht

Ik kon op afspraak langskomen, goed en uitgebreid advies gekregen.

Op en top goede service

Ons bestelde artikel had iets vertraging. Dit werd direct telefonisch doorgegeven. Het bestelde artikel voldoet volstrekt na wat omschreven werd. Artikel was zeer goed verpakt. Wij zijn super tevree.

Goede communicatie en vriendelijke klantenservice

Mijn waterblazer van Paw-R was even niet op voorraad, dit stond bij het product. Ik werd evengoed de dag erna gebeld of ik hiervan op de hoogte was. Ze gaven mij de keuze om de bestelling te annuleren als het wat langer zou duren. Ze gaven aan dat ik 2 a 3 weken ongeveer moest wachten op de waterblazer van Paw-R. Hier dus mee ingestemd om de bestelling gewoon door te laten gaan. Ik heb 2 weekjes moeten wachten en toen kwam hij binnen. De waterblazer was heel erg netjes verpakt en er zat nog een kleinigheidje bij voor onze hond. Ik ben meer dan tevreden, vooral omdat ze mij op de hoogte hebben gesteld over de situatie en omdat de waterblazer netjes was verpakt met een kleinigheidje erbij. Ik zou hier zo vaker willen bestellen!

Alles zeer netjes en correct

Zeer correct en behulpzaam

Ik had een vraag m.b.t. betaling van een product . Mensen belden mij hiervoor persoonlijk op om één en ander toe te lichten. Topservice wat mij betreft!

Goede voorlichting en instructie, ook goed om de hond mee te nemen bij het eerste gesprek. Hierdoor wordt de keuze van het voer en het overschenk op maat geadviseerd

Snel binnen

Prima, alleen afmetingen kloppen niet

Product is prima en snelle levering. Echter staat in de beschrijving dat het product 150x100cm is. Ik vond hem erg groot lijken en heb hem opgemeten. In werkelijkheid is hij 160x 120cm. Ik heb hem nu deels dubbelgeklapt. Maar de hond ligt er heerlijk op! Wel veel pluis, maar ik heb hem van te voren ook niet gewassen (wat wel in de beschrijving stond dus eigen schuld).

Prima service, snelle levering

Gewoon doen!

Alles zoals het hoort!

Goede communicatie en afhandeling. Pakketje werd, zelfs in deze tijden, erg snel thuis geleverd! Bravo!

Voor mijn trouwe viervoeter nieuw tuig en riem besteld. Website is duidelijk en overzichtelijk en service prima.

Mooi product, snelle levering

Mooi product, snelle levering

Menno ter Braaklaan 8

2343 KP Oegstgeest

06 - 41335341

Over BoeZLife

BoeZLife is een gespecialiseerd bedrijf in producten en diensten voor honden en katten en hun baasjes met als uitgangspunt een goed én Natuurlijk leven.