Top !

Les propriétaires du magasin m'ont contactée alors que j'habite à l'étranger et que je ne parle que français. C'est vraiment top, très professionnel et très sympathique. Je recommande ce site +++

Netjes geleverd. Handig ook het wasvoorschrift voor t vetbed, op een kaartje erbij

Prima ervaring!

Pakket was er snel, compleet en goed verpakt. Leuk dat er nog een klein zakje snacks bij zat!

Fantastic customer service

Fantastic customer service

Toch goed gekomen

Na wat tegenslagen en misverstanden met de bezorging, ben ik meer dan prima geholpen! Het is uiteindelijk helemaal goed gekomen, met dank aan de medewerkster van Boezlife. Ik ben blij met mijn tuigje voor mijn hond, het ziet er mooi uit en is netjes verpakt.

persoonlijke verkoop en top product

Fijne verkoper. Belde om te zeggen dat een van de producten iets later bezorgd zou worden. Vetbedden: top kwaliteit!

Snel, betrouwbaar

Fijn maar de vetmatten zijn anders dan op de foto

Zoals ik zei. De extra visjes voor mijn hond waren wel een leuke toevoeging!

Goed product, zeer goede service

Snelle levering, mooi product. Nadien nog vragen die goed, snel en professioneel zijn opgepakt. Zeker tevreden.

De doos stonk naar vis, maar de hond vond het heeerlijk! Top service

Snelle levering en goede prijs

Eenvoudig bestellen via de website. Snelle levering en keurig verpakt. Absolute aanrader

Met aandacht voor de hond!

Product werd snel geleverd met daarbij een lekker hapje voor de hond, ze vond het heerlijk! Goeie service!

Super service

Mijn product niet op voorraad , na telefonisch overleg tot een oplossing gekomen , na 2 werkdagen geleverd , super service en zeer vriendelijke communicatie

Snelle levering en goede spullen

Ik had 2 x een vet bed besteld via deze site. Netjes op tijd geleverd en met een briefje erbij met de wasvoorschriften erbij.

Excellent

Het vetbed wat ik had besteld had ik snel binnen, super kwaliteit! Ook info over het wassen van het bed, meer info over de shop en een versnapering erbij. Ook een persoonlijk bedank briefje. Echt een super goede service!!!

super

snelle reactie op mijn vragen, top!

Super service

Super Service

Fantastische producten en service

Bij Boezlife worden goede producten verkocht. Onze hond is dol op de darf KVV worsten. Overige producten zijn ook altijd dik in orde. Goede bezorging en snelle levering.

Snelle reactie en levering en goed product

Ondanks drukte met online bestellingen snelle reactie en levering vd geurkaars. De kaars ruikt heerlijk en is precies zoals omschreven wordt op de site. Ben echt tevreden. Dankjewel

Super service, mooi product!

Ik werd gebeld om te overleggen over de levering, uiteindelijk zoals afgesproken keurig afgeleverd aan huis. Stevige, mooie mand waar onze hond meteen in sprong! Aanrader

Snel en correct!

Binnen een paar dagen mijn grote activer borstel binnen. Ben daar erg blij mee. Keurig geleverd!

Goed!

Extraatjes zijn altijd leuk

Snelle levering en leuke kleine attentie bij mijn bestelling .

Erg fijne winkel! Snelle reactie op email, waarbij ook goed werd meegedacht. Gevolgd door snelle verzending van het product.

Gewoon goed

Keurige afhandeling en snel opgestuurd

Menno ter Braaklaan 8

2343 KP Oegstgeest

06 - 41335341

Over BoeZLife

BoeZLife is een gespecialiseerd bedrijf in producten en diensten voor honden en katten en hun baasjes met als uitgangspunt een goed én Natuurlijk leven.