Topservice!

Persoonlijke benadering in service. Wij konden langskomen om precies het beste harnasje te passen op onze hond. Goede adviezen gekregen. Ik blijf hier zeker klant.

top

super tevreden

Super behulpzaam en snelle levering.

Super behulpzaam, vriendelijk en goed advies. KVV wordt aan de deur gebracht. Van tevoren een appje als ze er bijna is. Heel tevreden en nieuwe vaste klant. Absoluut een aanrader.

Dedicated ondernemer en mooie producten

Bij betalingsproblemen zelf actief gecontacteerd en alles werd verholpen. Is geapprecieerd. Verzending heel snel geregeld.

Het product dat ik besteld had was niet voorradig. BoezLife heeft mij direct gebeld en goed geholpen. Binnen twee weken heb ik mijn pakket ontvangen!

Super! Men heeft zelfs de moeite gedaan om te laten weten dat mijn bestelling wat later geleverd ging worden omdat een bepaald product niet voorradig was.

Veel kennis en persoonlijk contact

Klantvriendelijk, kundig en goede producten. Veel informatie gekregen en nam de tijd ervoor.

Zo door blijven gaan

Goede contacten

Zeer tevreden snelle verzending

Snelle verzending zeer tevreden!

Zorgvuldige en klantvriendelijke benadering

Zorgvuldige en klantvriendelijke benadering

Snel geleverd vriendelijk en goede prijs!

Zeer snelle & goede service

Product was zoals verwacht & een zeer snelle goede service!

Uitstekende service

Snelle levering, goede kwaliteit en uitstekende service!

Prima service!

Er was een storing in het systeem waardoor de bestelling vertraging had. Dit werd echter netjes gecommuniceerd en ik kreeg ook nog een zakje hondesnoepjes extra.

Zeer goed product

Verpakking was zo beschadigd dat het mij verwonderd dat mijn product er nog in zat.

Snelle levering, mooie kwaliteit spullen.

Onze kleedjes werden snel geleverd en waren keurig verpakt. Wel zat er, heel goed bedoeld, gedroogde vis in de verpakking als een presentje waardoor de kleedjes juist erg stonken naar vis en we hierdoor de kleedjes een paar dagen op het balkon moesten hangen.

Snelle levering!

Snelle levering, volgende dag al in huis. Met een persoonlijke touch. Geweldig.!

Marinde Kruis, is zeer kundig en betrokken. Fijn om samen het probleem van je hond op te lossen.

Fijn

Mooie producten en goede service!

Super mooie vetbedden

Goed veel informatie, erg persoonlijk met handgeschreven kaartje, zeer tevreden, ook omdat er was voorschriften erbij zaten per vetbed. Wij zijn nog wel benieuwd naar de werking van zo'n vetbed aangezien er nog geen nestje is weten we niet hoe het is met de vocht opname, zoals we begrepen zal het wel opnemen maar blijft bovenkant droog, dat is dus afwachten, wel zijn ze al op maat gesneden en gewassen voor gebruik.

Snel en makkelijk te bestellen. producten zoals aanbevolen.

Super service, super vriendelijk !!!

Zeer behulpzame dame bij telefonisch contact !!! Super service.

Zeer snel geleverd en correct

Ik kreeg mijn bestelling aan en er zat zelfs een kleine traktatie bij voor mijn hond. Zeer snel geleverd.

Zeer klant vriendelijk en klantgericht!

Boezlife geeft nog service, ze denken graag met je mee wat het beste is voor je hond. Ben heel blij dat er nog zulke bedrijven bestaan. Voorbeeld voor vele..

Menno ter Braaklaan 8

2343 KP Oegstgeest

06 - 41335341

Over BoeZLife

BoeZLife is een gespecialiseerd bedrijf in producten en diensten voor honden en katten en hun baasjes met als uitgangspunt een goed én Natuurlijk leven.