Klantvriendelijk en goede service

Ik ben enorm tevreden over Boezlife. Zeer klant vriendelijk. Wanneer er zich een situatie voor doet waarin er gecommuniceerd moet worden, bellen zij vrijwel direct voor overleg. Ik beN erg tevreden.

Goed verzorgd en bezorgd

Ik ben blij met de waterblazer, alles goed geregeld. Netjes verzorgd en binnen een paar dagen in huis.

vlotte afhandeling

van bestelling tot levering verloopt vlotjes

Super snel en klantvriendelijk!

Mijn bestelde product werd super snel geleverd. Er zat zelfs een handgeschreven briefje bij en een presentje, top!

Snel en betrouwbaar. Goede kwaliteit van de artikelen.

Super geïnteresseerd en begaan en altijd op zoek naar oplossingen.

Super geïnteresseerd en begaan en altijd op zoek naar oplossingen.

Een superfijn en eerlijk bedrijf met échte gezonde producten!

Een superfijn bedrijf, Marinde neemt altijd de tijd om je vanalles uit te leggen over wat écht gezond is voor je huisdier. Onze kat krijgt daardoor geen standaard voeding, maar echte eerlijke voeding, en is supergezond! En je bestelling wordt ook nog eens thuisbezorgd!

Top service en levering!!

Ze leveren de spullen op tijd aan en zijn altijd vriendelijk. Staan open voor eventuele vragen en oplossingen. Denken met je mee... Top service dus...

De informatie als je vragen hebt( of geen vragen) die je ontvangt, het meedenken, als ik vergeet te bestellen, ze toch nog hun best doen om eten voor de poes te komen brengen( wat ook super is!!), dat en nog veel meer! Kortom : wij zijn super tevreden!!!

Top Service en advies

Marinda is zo begaan met de hond heeft altijd goede adviezen en denkt mee! Het is onze eerste hond en hebben soms wat vragen en dan staat ze altijd voor ons klaar

Super service, denkt mee en fijne producten

Marinde denkt altijd mee en is heel kundig. Daarnaast ook een super goede service. En heel erg vriendelijk. Aanrader!

Service is top, zijn altijd bereikbaar en denken goed mee.

Nu al bijna 2 jaar klant van BoezLife en nog steeds tot volle tevredenheid. Bij vragen / problemen wordt er serieus meegedacht. Contact is zeer vriendelijk. Beloften/ afspraken worden nagekomen. Service is uitstekend !!! Kortom zeer tevreden !!! Ik zou eigenlijk geen verbeterpunten weten. Dikke duim !!!

Snelle goede levering

SUPER SERVICE EN SUPER VRIENDELIJKE DAME!

Bedankt voor telefonisch het probleem op te lossen. Heel fijn en behulpzaam.

Prma! Zoals altijd!

Goede communicatie

Goede communicatie, vriendelijk en snelle bezorging.

Als een zonnestraal

Er was een hiccup met mijn bestelling, een telefoontje en volgend werkdag opgelost. Super snel levering en heel vriendelijk geholpen.

mooi tuig keurig verzonden

jammer dat retourneren voor eigen kosten is

Becbehs vielien tegen dus retour (recht) Alleen moest ik zelf de verznekosten betalen, een pakket van 21 kilo is niet echt goedkoop. Elders kan je dezelfde benches bestellen, maar is retour gratis

Goed geregeld

Voor de eerste keer iets besteld. Keurig optijd bezorgd en netjes verpakt. Verder nog geen ervaring BoeZLive.

Snelle levering. Goede service

Super bedrijf

Ons pakketje kon niet worden afgeleverd door dpd, want het adres was onjuist. Werd s'middags door BoeZlife gebeld om na te gaan of het adres onjuist was. Niet dus. BoeZlife heeft gelijk naar dpd gebeld. Hebben iedere dag wel gebeld met ons, om te laten weten hoe het er voor stond. Ze vonden het zelf ook heel vervelend. Uiteindelijk donderdagochtend na een telefoontje van BoeZlife werd na een half uurtje het pakketje bezorgd. Super dat ze er zo achteraan hebben gezeten.

Uitstekend bedrijf

Zeer klantvriendelijk bedrijf met kwalitatief hoogwaardige produkten

Menno ter Braaklaan 8

2343 KP Oegstgeest

06 - 41335341

Over BoeZLife

BoeZLife is een gespecialiseerd bedrijf in producten en diensten voor honden en katten en hun baasjes met als uitgangspunt een goed én Natuurlijk leven.