Reactie van het bedrijf
Beste Julia,
Dank u wel voor uw reactie en de moeite die u hebt genomen om een persoonlijke beoordeling te schrijven en deze te onderbouwen.
Om in te gaan op uw reactie:
"Kosten van het retour zenden van een product"
Dit staat omschreven in onze verzenden- en retour policy.
Ik heb deze link naar u toe gezonden toen u ons vroeg "hoe u moet retourneren en of u dan een nieuwe bestelling moet plaatsen". Jammer dat dit niet duidelijk genoeg voor u was. Wij gaan hier zeker naar kijken om te kijken of en hoe wij dit eventueel duidelijker kunnen omschrijven zodat dit voor iedereen duidelijk is.
Overigens zijn de kosten van het opnieuw opsturen van een nieuw artikel als u iets wilt ruilen, wél voor onze rekening.
"Klarna kosten"
Klarna is voor ons een duur betaalmiddel. Klarna kost ons per transactie € 0,99 + 2,99% van het aankoopbedrag. Als het om een bedrag gaat van € 25,00 en men betaalt met Klarna dan betalen wij aan Klarna € 1,74 voor de bestelling.
Het is zeker niet ongewoon om van deze kosten iets door te berekenen aan de klant. Miss Etam vraagt bijvoorbeeld € 1,95 als bijdrage. Wij brengen € 1,19 in kosten. Dit staat ook aangegeven bij de betalingsmogelijkheden waar de klant uit kan kiezen voordat hij betaalt.
Ik hoop dat u begrijpt waarom wij een (klein) gedeelte van de kosten in rekening brengen.
Vriendelijke groet,
Ruud Kruis