Goede service, snelle levering!

Op de website had ik een tube zal van 30 ml besteld. Deze was er niet meer en mij werden 3 tubes van 10 ml aangeboden voor dezelfde prijs. Hele fijne service!

Ik werd netjes gebeld omdat het product dat ik besteld had niet aanwezig was maar de dag erna. Netjes aangegeven en gevraagd of ik eventueel een andere kleur wilde. Maar nee ik heb netjes gewacht, omdat ik netjes werd opgebeld. Ook product omschrijving erbij om het te wassen. Super service.

Top!!

Fijne online shop met goede prijzen en hele snelle levering. Helaas door een foutje (kan gebeuren, is menselijk) miste er iets bij mijn bestelling, maar na 1 telefoontje werd het super opgelost. Het is direct kostenloos nagezonden. Ben super vriendelijk geholpen. In de toekomst ga ik er vaker bestellen.

Super service

Super service. Werd zelfs gebeld omdat het product dag later pas nieuw binnen kwam of dit een probleem was. Verder heel tevreden over levering en product

Activet borstel besteld die mij zeer goed bevalt.

Fijne borstel

Een fijne borstel die goed bij de ondervacht komt.

Vlot, duidelijk

Vier vetbedden besteld bij Boezlife. De levering was zeer vlot met een persoonlijk kaartje en nog een extraatje erbij in. Heel attent.

heel correct

vlugge levering, indien probleem was correct afgehandeld

fijne service, geen klachten

fijne service, achteraf betalen mogelijk. klein puntje is dat je wel even moet wachten op je bestellen, maar dat mag de pret niet drukken

Klantvriendelijk

Het product wat ik besteld had, was door een produktiestop tijdelijk niet leverbaar. Meteen van op de hoogte gebracht. Ik koos niet voor geld terug maar voor wachten en per e-mail werd ik keurig op de hoogte gehouden. Heel fijn!

Hulpvaardig en professioneel

Mijn bestelling was niet direct leverbaar, er was goede communicatie en verlate afhandeling van de bestelling

snelle service, geweldig product

Snelle service, ben zeer tevreden over de activet borstel.

Keurige bezorging.

Omdat het bestelde artikel niet voorradig was werd ik keurig gebeld. Echter de bestelling was er uitermate snel met ook nog een handgeschreven wasvoorschrift. Ik voel me erg serieus genomen als klant.

Gewoon top!

Blij verrast met de service, de levering, het persoonlijke kaartje etc. Had jullie nog niet eerder voorbij zien of horen komen maar zal jullie zeker in de gaten blijven houden. Bedankt!

Snelle, vriendelijke en super persoonlijke service

Reageert snel, makkelijk bereikbaar, snelle levering, goede, eerlijke producten

Bestelde was niet voorradig, werd hiervan op de hoogte gesteld en gevraagd of ik akkoord ging met een iets langere levertijd. Geen probleem en correct afgehandeld.

topservice en levering

Er werd netjes gebeld om te overleggen, omdat de kleur die ik wilde wat langer ging duren op te leveren dan een andere kleur. Samen afgesproken dat de andere kleur ook prima was. Verzending liep vervolgens vlot en ik maak de bestelling open en tot mijn blijdschap was het ze toch ook gelukt de gekozen kleur te sturen, echt heel fijn!

Leuke producten en snel geleverd

Snelle reactie op vraag en goede levering

Voor mijn bestelling heb ik nagevraagd of de hondenpuzzel nog voorradig was. Hierop kreeg ik snel antwoord. De puzzel is daarna goed verpakt en met een persoonlijk kaartje en een extraatje geleverd.

Super producten en snel geleverd!

Snelle levering, en super leuk dat de wasvoorschriften met de hand zijn geschreven!

Heel vlug in huis. Prima service

Super snelle levering!

Twee het kleden gekocht, zien er mooi uit...net als op de site! Er liggen er nu twee honden héérlijk op te slapen ;-)

Super vriendelijke en correcte service

Ik heb een borstel gekocht bij boezlife. Deze was tijdelijk niet leverbaar. Een super vriendelijke dame nam met mij contact op om dat door te geven. Supersnel nageleverd. Fijn dat je op de hoogte wordt gehouden.

Super !

Snelle verzending, producten altijd in goede staat, makkelijk betalen.

Super goede service!!

Ik had een tuigje voor onze pup besteld welke te groot was, zonder problemen deze kunnen omruilen en het kleinere tuigje is zéér snel verstuurd. Kortom: top service!

Menno ter Braaklaan 8

2343 KP Oegstgeest

06 - 41335341

Over BoeZLife

BoeZLife is een gespecialiseerd bedrijf in producten en diensten voor honden en katten en hun baasjes met als uitgangspunt een goed én Natuurlijk leven.