Super vriendelijk en behulpzaam personeel

Je wordt erg vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Ze proberen altijd oplossing te vinden, ook helpen ze met online bestellen als ze het in winkel niet hebben . Erg tevreden

Ik ben zeer goed geholpen

Zeer goed advies

Prima geholpen

Goed geholpen bij het kopen van broeken en een jas. Vriendelijke mevrouw, die meedacht in het zoeken van de juiste kleding

Mooie kleding voor senioren.

Ik koop hier graag wat in de aanbieding. Het is goede kwaliteit en het past bij mijn leeftijd/stijl.

Uitstekende service

Hele snelle reactie en duidelijke antwoorden op mijn vragen. Uitstekende service.

Goede ervaringen altijd goed bediend.

Goede ervaringen. Alleen jammer dat de zaak in Roermond niet meer is. Altijd goed geholpen.

Wordt goed en netjes geholpen

Zie hier boven

Mannenmodezaak waar service voorop staat

Als man van 55 jaar oud vind ik altijd de benodigde kleding. Ik weet doorgaans wat ik wil, maar krijg sowieso advies van een van de medewerkers. Helemaal top!

Duidelijke website met heel mooie kleding

Al diverse broeken gekocht en draag ze dagelijks, goede kwaliteit en pasvorm!

Altijd een leuke collectie van goede kwaliteit!

Vlotte levering! Leuke blouse binnengekregen!

Top winkel

Koop er graag kleding goede kwaliteit en maten die perfect passen en ruime keuze, waar ik kom in de winkel in wychen en Kronenburg Arnhem vriendelijk personeel en behulpzaam koop nergens anders. Een tevreden klant

Mooie collectie en persoonlijke bediening. Niet opdringerig.

Heb al diverse keren mijn kleding bij van Dal aangeschaft. Perfecte kwaliteit.

AAltijd prettig om even binnen te lopen

Fijne kleding en aardige mensen

Prima service en kwaliteit topper jas

Meestal de kleding bij van dal in fysieke winkel gekocht maar met die erg goede ervaringen nú ook online in webshop snelle levering en een fijne jas rijker

We hebben een leren jas gekocht voor mijn man daar was iets met de kraag. Ze hebben een nieuwe besteld maar die heeft het zelfde. Ook de kraag aan een kant.

Keuze is reuze met duidelijk advies.

In mijn geval kledingset in Veenendaal aangeschaft. Goed geholpen door mevrouw met een duidelijk en vakkundige advisering. Geadviseerd Marvelis overhemd was niet hier in mijn maat voorradig. Overhemd is via internet alsnog besteld en na zeven dagen door DHL bezorgd.

Prima website

Producten zijn goed en prijs ook

Prima service!

In de winkel fijn geholpen. Wat niet op voorraad was is via de webshop besteld en tijdig geleverd.

Mooi product, goede prijskwaliteit

Mooi product, snelle adequate levering, voor een goede prijskwaliteit verhouding!

Prima kwaliteit en snelle levering

Werd goed geholpen

Heel tevreden!

goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering.

Pantalon en trui besteld voor mijn vader, wederom mooie kwaliteit en snel geleverd!

Juliana van Stolbergstraat 25

5038 AM Tilburg