Fijne winkel

Het is een heel fijne winkel , word hier altijd op een prettige niet opdringerige manier geholpen, je voelt je echt gewaardeerd als klant is! De kwaliteit van de kleding is ook heel goed en veel keus!! Kom hier altijd met veel plezier!!

Prettig winkelen

Wegens omstandigheden kan ik even niet naar de winkel en daarom besteld via de site; gemakkelijk te doen en een vlotte levering

Ten eerste heft vanDal mooie kleding. Bestelling gemakkelijk te plaatsen. Snelle en correcte verzending.

Goede ervaring met klacht afhandeling

In leveren van verkeerde maat t shirt

Besteld, geleverd.

Gewoon goed.

Alles is goed gegaan. Bestelling en Levering. De kleren zijn mooi.

Prima geholpen

Ik kom al jaren in de winkel in Nieuwegein. Kan er altijd slagen. Kom altijd met meer thuis dan de bedoeling is.

Uitstekende modezaak.

Goed.

Besteld via internet, snel geleverd in een goede verpakking!

Prima service.

Deskundige adviezen.

Fijne pasvorm, goede service

Overhemden gekocht in de zomeraanbieding. Prima pasvorm en goede kwaliteit zowel van de Barllett overhemden als die van Lerros. Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Jammer dat er deze keer geen persoonlijke noot en attentie bij zat.

Goede service ..

Goede service ..

Prima afhandeling van de levering

Makkelijk bestellen van artikelen en snelle levering

uitstekend.

altijd goed geholpen.

Perfecte snelle en goede afhandeling bestelling.

Zie boven.

Goede keuze, goede prijs

Vaste klant en nog steeds tevreden

Ik ben totaal tevreden

Mijn ervaring is altijd correct en met vragen of problemen . Altijd mee naar een oplossing zoeken Dit heb ik ervaren postpakketje via DHL totaal verkeerd gegaan . En met klantenservice gemaild en er werd mee op geageerd En naar een oplossing proberen te zoeken

Heel fijn

De bestelling en aflevering is snel en efficient

Top zaak

Goede prijs kwaliteit/verhouding, goede service. Sinds 5 jaar nooit meer ergens anders gewinkeld

Prima webshop

Snelle levering en duidelijke webshop. Ook leuke aanbedingen aan het eind van het seizoen.

Uitstekende service zowel online als in de winkel

Ik heb wel eens kleding on line gezien en via de winkel inGoes daar laten komen om te passen. De mensen in de winkel hebben geholpen om de kleding te bestellen.

Goede kwaliteit!

Juliana van Stolbergstraat 25