Georganiseerd goed bedrijf

Van dal heeft mooie kleding in een gezellige Winkel met vriendelijk personeel. Tevens een goed opgezette webshop Met overzichtelijke kleding met foto’s Al met al een dikke duim.

Na mijn keuze gemaakt te hebben,kon ik de gekozen spullen bestellen ,welke snel daarna werdt dit opgestuurd

Een geweldig bedrijf

De bestelling klopt altijd en goede kwaliteit zeer tevreden

Prima geregeld

_______€€

Top kleding voor een aanvaardbare prijs

Ruime keuze met deskundig advies in de winkel.

Tevreden zoals altijd

Simpel en accuraat

goede kwaliteit en snelle levering

De kleding is van goede kwaliteit, er word snel geleverd . ik koop al vele jaren de meeste kleding bij van Dal

Perfecte keuze om bij Van Dal te winkelen.

Zoals als altijd leuke kleding. Ruim aanbod. Goede prijzen een aanbiedingen. Snelle verzending en keurige informatie voorziening over verzending. Eventuele routeren worden snel verwerkt. Zeer professioneel en netjes. Een topper.

Goede kwaliteit kleding voor redelijke prijzen

Veel keuze, moderne herenkleding, prijs/kwaliteit ook prima!

prachtige kleding en geweldige kwaliteit.

Altijd stijlvol gekleed met de prachtige kleding van van dal.

Bestelling netjes ingepakt en bezorgd .

Alles netjes verwerkt , zoals gebruikelijk bij Van Dal .

Snelle correcte levering

Van Dal heeft herenmode die ik graag draag, vooral de strijkvrije overhemden van Marvelis. Mijn bestelling was snel binnen. Leuk extraatje: een gratis cadeautje dat werd meegestuurd

mooi

heb een mooie broek en schitterend overhemd gekocht. past mooi bij elkaar.

Is goed

Ik heb verschillende polo’s besteld van 1 maat, ze zagen er mooi uit maar 1 polo paste maar

topbedrijf

Correcte aflevering en super personeel

Goede service en klantbenadering.

Vriendelijk personeel prima service.

Mooie overhemden, die ook na tig keer wassen nog mooi zijn

Goede bediening in de winkel maar ook online

Goed advies in de winkel of iets je staat en of het goed past. Ook advies over de stof waarvan het kledingstuk is gemaakt. Bij online als het niet leverbaar is enkele aanbevelingen in de plaats. Niet goed zondermeer retour.

Leuke heren mode

Ruime sortering vrolijke polos. Vriendelijk en behulpzaam winkelpersoneel.

Duidelijke website, prima levering

Door filtering kan je snel to the point zoeken en bestellen. De levering was accuraat en correct, ik werd goed op de hoogte gehouden. Het retourproces, bv het hergebruik van de doos, is ook prima!

Prima winkel, zowel fysiek als de webshop. Groot assortiment voor de vrije tijd en zakelijke.

Op tijd geleverd

Goede maatvoering

Altijd 'super'

Al jaren bestel ik bij Van Dal of ik ga naar de winkel hier in Breda. Altijd leuke uitjes. Levering is altijd snel. Fijne medewerkers en vriendelijk.... wil heel wat zeggen tegenwoordig. In één woord SUPER.

Juliana van Stolbergstraat 25

5038 AM Tilburg