Fijne zaak zowel online als de fysieke winkel

Goede en betaalbare kleding. Online al veel besteld, de laatste zending waaronder een jas kwam aan in een prachtige doos waar de jas in was opgehangen.

Snel, vriendelijk en adequaat geholpen

Nadat ik gemeld had fat ik geen email ontvangen had nadat mijn bestelling in de winkel aangekomen was heeft de medewerker alle moeite gedaan om te achterhalen hoe dat kwam. Hij attendeerde mij ook op de mogelijkheid van het sturen van een email. Dat heb ik gedsan waarna ik prompt een antwoord kreeg met de oplossing.

Nette levering

Snel en op tijd geleverd

Mooie kleding goede kwaliteit en pasvorm

Zeer goed geholpen , altijd !!!

Worden altijd goed geholpen , ook online . Prima geregeld, ook het korte maken van de pantalons. Top Dus wij zijn er blij mee.

Vlotte afwerking

Heb altijd een fijne ervaring

tevreden

artikel voldoet aan beschrijving, ziet er goed uit en is op tijd geleverd

Zeer en zeer tevreden.

Makkelijk online besteld, snel mailtjes terug, bezorger keurig op tijd, goed en keurig verpakt en opgevouwen in kartonnen doos, waardoor de kleding niet kreukelig wordt. Wat wel het geval is als de kleding in een plastic zak worden opgestuurd. Een dikke dikke 10. Zeer tevreden. En dat al jaren …….

Uitstekent

Goede kleding

Zeer aardig altijd geholpen.

Top kleding

mooi kleding veel keuze

Heel veel keus

Mooie kleding. Helaas de laatste jaren wel flink in prijs gestegen.

Keurig netjes

Wij hadden broeken besteld en helaas die moesten terug, we kregen netjes een mail dat ze bij jullie goed waren aangekomen ,het geld van deze broeken stond heel snel weer op onze rekening. Dus grotere maat besteld en gelukkig die pasten leuk vogelhuisje cadeau er bij . Dit is dus een zeer tevreden klant .

Zeer tevreden over de de bestelling

snelle correcte levering

Jammer dat er de stroopwafel niet bij zat!!!

Ruim aanbod voor een aantrekkelijke prijs

vDal heeft een ruim aanbod met veel eigen merken. De kwaliteit van de kleding is prima. Ook zijn de prijzen aantrekkelijk en hebben ze ook nog een vaste klanten korting (ook op sale!). Hier in Heerenveen hebben ze een mooie ruim opgezette winkel met vriendelijk personeel. Omdat ze landelijk werken is er ook een website met een ruim aanbod. Zeker een aanrader!

Prima ga zo door

Goede ervaringen op web en in de winkel komen afspraken veelal na.

Mooie website, veel keuze en goede kwaliteit. Snelle afhandeling en levering.

Mooi colbert

Ik heb in de uitverkoop een mooi colbert gevonden voor de helft van de prijs. Het werd snel en netjes geleverd. Blij mee.

Goede modieuze kleding voor een mooie prijs.

Bestelling (uitverkoop) was binnen een paar dagen binnen en keurig verzorgd ( incl. stroopwafel).

Prima kwaliteit voor een goede prijs.

Maakt niet uit of we in de winkel ( in Maassluis) of online wat kopen. Worden er altijd blij van. In de winkel word je prettig geholpen en geadviseerd. Na online bestelling altijd snelle levering

ABSULUTE TOP FIRMA VAN DAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!

SUPER PRIMA ERVARING KOOP ZEER REGELMATIG KLEDING ALTIJD HET JUISTE EN OP TIJD GELEVERD RETOURNEREN ZELFS VAN UITVERKOOP ARTIKELEN PRIMA ZONDER PROBLEMEN ZEER SNEL GELD RETOUR FANTASTISCH KUNNEN VEEL BEDRIJVEN EEN VOORBEELD AANNEMEN IK BEN SUPER TEVREDEN KOOP NERGENS ANDERS KLEDING ABSOLUUT SUPER ZAAK VAN DAL IS SUPER !!!!!!!

Fijne webshop

Fijne webshop en winkel ook prima

Prettig bedrijf met goede service en vriendelijk, behulpzaam personeel

Ik ben een wat oudere klant en ga altijd naar de winkel, waar ik altijd uitstekend word geholpen. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Laatst was ik helaas niet in staat om naar de winkel te gaan en heb ik een bestelling via internet geplaatst. Ook hier de goede service en snelle levering volgens afspraak.

Goede service en vriendelijk personeel in winkel.

Zowel in de winkel (Winterswijk, ontdekt tijdens onze vakantie in de Achterhoek) en bestellen via internet een zeer fijne mannenmode shop. In de winkel in Winterswijk goed advies en zeer vriendelijk personeel. Afhandeling via webshop top.

Juliana van Stolbergstraat 25

5038 AM Tilburg