alles was in de goede maat en het paste prima.

Al het bestelde werd snel geleverd. En de realiteit kwam goed overeen met de foto's op de website.

uitstekend geholpen door medewerkster

Kostuum gekocht. Bijpassend colbert niet op voorraad. Zou worden nagezonden. Echter er werd geen colbert maar een pantalon nagezonden. Telefonisch gereclameerd. Fout werd onmiddellijk hersteld.

Alles perfect

Perfecte leveringen. Prima kwaliteit.

Vriendelijke verkoopsters in Nijkerk en heel goed geholpen

goed passent

leuke afhandeling

prima op tijd bezorgd

na 2 dagen al bezorgd prima pasvorm en goede stof

Je wordt altijd goed geholpen

goed geholpen

Meedenken wat ik bedoel

Goede aanbiedingen, het hele proces van kopen, leveren en betalen via internet prima geregeld

Vroeger kocht ik alleen in een van de van Dal winkels, maar nu via internet gaat dat ook prima, vooral nu ik de schoenen ontdekt heb, die precies aansluiten bij wat ik zoek: comfortabel, sportief en toch klassiek vormgegeven; ik ben te oud om in sneakers naar mijn werk te gaan.

Heb me laten verleiden en een te grote maat broek gekocht BALEN

Niet altijd juiste maat te krijgen. Inde kleur en model broeken Weinig broeken met steekzakken. Even niet opgelost en dan nu een overhemd zonder borstzak. 3 van de 4 dongen achteraf niet tevreden mee.

Behandeling door personeel in de winkel prima

Het beloofde presentje, in de vorm van een zak staafdropjes, zaten niet in het bestelde pakket. Verder geen probleem.

Uitstekend, mooie shirts en keurig verstuurd!

Plezierige winkel

Geen tieners, die op elk kleding stuk zeggen: Staat U prima. Zonder te kijken. Wat ouder personeel in de winkel, wel zo fijn.

Altijd prettig winkelen en altijd slagen en geweldige service!

Gewoon goed !!

Klantvriendelijkheid.

Bij van Dal staat de klantvriendelijkheid hoog in het vaandel, dat is iedere keer te merken als je bij een van hun winkels binnen stapt, Chapeau.

Zeer tevreden, goede prijs , prima service en snelle levering .

Zeer tevreden, goede prijs, prima service, vriendelijk personeel en snelle levering . Wat moet een mens nog meer hebben!!!!!

Prettig

Prettig en duidelijke site. Voldoende informatie.

Mooie kleren

Méér 100 % katoenen polo's, vesten en shirts!

Mijn voorkeur gaat uit naar 100% katoen. De collectie bevat teveel mixen!

Pretig winkelen

Altijd zó vriendelijk geholpen!

Of ik nu kom voor een bestelling ophalen of sokken koop. Ik word altijd super vriendelijk geholpen. Ook maken ze een praatje. Verkoopster Mona is echt super. De overige dames ook hoor. Maar Mona tref ik het meest.

Slaag altijd prima.

Goed geholpen in Zeist, en ook tevreden over de webshop.

Keurige afhandeling van bestelling

Goed advies Mooie kwaliteit polo