Vlotte bestelling en vlugge levering. De kleding is volledig zoals ze was beschreven en de maat zit goed. Absoluut tevreden.

snel besteld en vlot geleverd en keurig verpakt.

eerste keer online besteld en DIK tevreden .

Top service en kwaliteit

Goed gehumeurd personeel die kundig zijn en tijd voor je nemen.

Uitstekende en klantgerichte service

Product van de aanbieding was niet op vrd in de winkel in Dordrecht wel elders, werd digit door van Dal besteld en binnen de met mij afgesproken tijd geleverd

in een zin een goed, vertrouwd adres met behulpzame,vriendelijke mensensen

ik kom hier al zeker 25 jaren en heb goede ervaring. Ook de producten zijn vrijwel altijd in een goede kwaliteit/prijsverhouding. Van Dal; is up to date met de mode

Perfecte afhandeling van mijn bestelling!

Ik ben er heel blij mee, precies wat ik hoopte!

Zeer goede service

tevreden

Goede kwaliteit, goed geholpen ! ben zeer tevreden.

Prima winkel

Elke broek zelfde steeds vaal

Broeken na 2 wasbeurten erg vaal, ik was ze zelfs zonder waspoeder

Helaas

Beide broeken waren niet wat ik verwacht had. Dit was een foute bestelling mijn kant. Complimenten voor de goede verpakking en retourformulier zodat retoneren goed te doen is.

snelle en correcte levering van de bestelling

Zie boven

Prima service met aandacht voor de klant

Prima ervaring. Jas ontvangen met persoonlijk kaartje van medewerker. Jas lijkt me van prima kwaliteit. Ook het retourproces (had er 2 besteld) verliep vlekkeloos met goede terugkoppeling. Ga zo door!

topwinkel

Een hele fijne winkel om te kopen of via internet te kopen. Keurige afwikkeling van bestelling, incl. documenten om ev. terug te sturen. Een duidelijke en eerlijke informatie over produkten op internet en een geweldige keuze mogelijkheid. Primakassie !

Van Dal? Kan niet beter!

Ik ben al jaren klant bij Van Dal en kwaliteit staat voorop. Verder mogen we ook niet de "bediening" vergeten, klasse!

Goed en altijd op tijd.

De producten die je koopt zijn altijd wat je ervan verwacht.

Altijd goede service zowel on line als in de winkel.

Heel goed.

Word daar goed geholpen

Vriendelijke dames

Netjes en snel ontvangen!

Keurig verpakt en leuk met een aardigheidje erbij! Snel ontvangen!

Heel tevreden

Prijs ,kwaliteit en goede service

Goed.

Kwaliteit en passende prijs.

Mooie kleding voor een kleine prijs (uitverkoop)

Ik heb 2 mooie truien gekocht voor mijn zoon die gaat werken op kantoor. Dan ziet hij er meteen netjes uit. Hij heeft al vaker kleding gekocht bij van Dal. Toen kocht hij 2 blouses, 2 broeken en een kolbertjasje. Dus de maten weten we nu. Maar ik zoek vaak uit en hij laat ze bij ons bezorgen daar wij altijd thuis zijn.

Keurig geregeld altijd .

Altijg goed geholpen en fijn advies.

heel goed

Ruim assortiment. Wordt binnen enkele dagen thuis wordt afgeleverd, met al retourticket bijgevoegd. Prima maatvoering.

Juliana van Stolbergstraat 25

5038 AM Tilburg