Precies zoals ik verwacht had.

Goed de kwaliteit prijsverhouding

Personeel is heel behulpzaam en klantvriendeijk

Heel veel keus en betaalbaar. Je mag altijd ruilen.

Prima advies, uitstekend geholpen!

Heel fijn geholpen, vriendelijk en terzake kundig. Met name op gebied van maatvoering. Top!

Alles goed en netjes

Altijd goed geholpen.

Dit is mijn ervaring in Barneveld.

Service is goed

Waar blijven de grotere maten

Duurt veel te lang

Een werk geleden een bestelling gedaan en betaald,zou het in de winkel af kunnen hslen,nog steeds geen levering.gebeld naar van Dal wordt mogelijk volgende week geleverd.hier ben ik niet blij mee.

Leuke mannenkleding

Goed geslaagd voor poloshirts. Leuke kleuren goede kwaliteit

Ik kan bij Van Dal Mannenmode altijd goed slagen

Goede prijs-kwaliteit verhouding.

duidelijke site, goede prijs en goede service

Goede overzichtelijke site met goede prijzen. Service wordt ook perfect opgelost. Super dat er altijd een persoonlijk kaatje en attentie bij zit. Al jaren zeer tevreden over van Dal.

Zeer kundige hulp.

Met de hulp.van de winkel dame en tablet tot een goede keuze gekomen. Ook het advies was zeer goed. Na opvolging ook geslaagd. Levering snel en goed.

Topwinkel

Heel vriendelijke bediening en mooie spullen

Alles volgens afspraak

Helemaal Toppie

Erg fijn hoe alles verloopt een winkel naar ons hart

Alles oke en netjes

Bestel meestal online Gaat super goed en alles word zeer netjes bezorgd Geen minpuntjes te vinden Ga zo door

Geweldig geholpen.

Vandaag bij Van Dal in Maassluis geweest omdat de broeken die ik via de webshop had besteld niet pasten. Daar geweldig en gezellig geholpen aan twee nieuwe broeken. Kom daar zeker terug.

Personeel heel vriendelijk, denkt met je mee en geeft goede adviezen

Wordt hartelijk ontvangen in Wijchen, deskundig advies en wanneer niet op voorraad kijken we voor jou even verder op de website

Prima bedrijf

Duidelijke website, snel bezorgd. En bovendien nog een lekker cadeautje gratis. Super! Ga zo door!

Nog steeds mijn bestelling niet ontvangen

Mijn pakket is verwisseld met een andere klant en zou binnen enkele dagen naar mij verstuurd worden. Nu zijn we ruim een week later maar heb in mijn pakket nog steeds niet ontvangen. Na het verkeerde pakket teruggestuurd te hebben, is het stil geworden rondom mijn bestelling..

Foute maat geleverd en kleur anders dan website

Blouse 4XL geleverd ipv XL Korte broek is op de site grijs, in werkelijkheid mintgroen. Ik ben beter gewend van vDal. Voelt ook niet goed om de retour kosten te moeten betalen.

Altijd goed geholpen, aandacht voor de klant

Altijd goed geholpen, aandacht voor de klant

Prima winkel.

Goede service en klantvriendelijk.

Goede en snelle levering

Ik heb een hele makkelijke maat dus krijg ik ook een compliment van de medewerkers

Altijd goede en snelle levering prima

Juliana van Stolbergstraat 25

5038 AM Tilburg