Altijd correct!

Bestellen, bezorgen of afhalen. Alles goed en gezellig dat pakketje!

Eenvoudig bestellen en geleverd conform afspraak

Prettig en ongecompliceerd.

Ga zo door

Deskundig

Deskundig en vriendelijk personeel.

Prima afhandeling

Snel

Goede ervaringen met bestelling

Fijne kleding, prima service.

Kom er al jaren en bevalt prima.

Hele mooie goed verzorgde website.

Ik heb zeer goede ervaringen met de van Dal site en ook met de aankopen welke ik heb gedaan, goede kwaliteit en leuke artikelen. Snelle levering, goed verpakt en voorzien van correcte factuur en retour formulieren. Ik heb voor het eerst een artikel teruggestuurd en kreeg bericht van ontvangst van jullie en twee dagen later het geld alweer op mijn rekening. Ik ben zeer tevreden met van Dal.

Vriendelijk en hulpvaardig te woord gestaan.

Online bestelling was niet helemaal goed gegaan. Uiterst vriendelijk te woord gestaan en op een prettige manier geholpen.

Prima bedrijf!

Het is een prima bedrijf. Jammer dat de vestigingen voor ons zo ver weg zijn. Tijdens vakanties of uitstapjes bezoeken we de winkels weleens, maar de laatste tijd (vanaf de coronaperiode) hebben wij een geweldig goede ervaring met de webshop. Snelle en keurig verpakte leveringen en goede afspraken bij retouren. Want je moet soms meer bestellen om maten te kunnen vergelijken maar dat is geen punt. Zolang ze niet dichterbij zitten doen we het dus op deze manier. Alle lof voor Van Dal mannenmode!!!

Redelijk

Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Ik ging voor de aanbieding van 2 broeken. Zeker 10 stuks gepast en er was er maar 1 die paste. In de fabriek was er nog een dezelfde. Deze was anders toen ik ze kreeg. Pijpen veel langer en de pasvorm niet goed. Moeten dus terug. Verder werkte de kassa zeer traag en stonden verschillende klanten 10 minuten te wachten voordat het geregeld was.

Goed en alles zoals afgesproken

Als afgesproken

goed !!

Alles netjes op tijd geleverd

Alleen maar positieve punten

Trage levering

Op 30 juni bevestiging van de bestelling. Nu, 7 juli, nog steeds geen bericht dat de bestelling in de winkel kan worden afgehaald.

Snelle levering, goede kleding kwaliteit/prijsverhouding, makkelijk retourbeleid.

Keurig netjes geholpen en geld snel op mijn rekening vd retour

In orde

Snel en correct

prima service

Recentelijk schoenen gekocht. Prima kwaliteit en prijs (waren in de sale). Snelle levering. Prima service dus.

Prima winkel

Gezellige winkel goede sfeer netjes geholpen fijne winkel om te kopen.

Voor mij is dit de beste heren kledingzaak van Nederland!

Grote keuze, altijd goede maten, diverse kledinglijnen die zeer goed passen bij mijn smaak.

Naar tevredenheid geholpen.

Grote keuze en deskundige hulp.

geweldig

goede en snelle service goede kwaliteit van de producten

Alles klopt

Juliana van Stolbergstraat 25