Mijn ervaringen zijn goed

Wordt altijd goed en vakkundig geholpen in de winkels en ook via de klantenservice

Perfecte winkel.

Vriendelijk en deskundig personeel. Klantenkorting zeer gewaardeerd.

Goed is goed en ook genoeg, want het kan uiteraard altijd beter.

Goed is goed en ook genoeg, want het kan uiteraard altijd beter.

Verkoopster had weinig interesses in ons

We kwamen binnen en moesten gelijk weten wat voor broek kleur materiaal we zochten en zelfs de maat moest ze weten. Nou ze vond het vreemd dat we dat zelf nog niet wisten. Het was een warme dag dus ze had blijkbaar niet veel zin in om verschillende broeken te laten zien. Dus ben ik zelf gaan zoeken in de rekken. Zij zelf bleef op de achtergrond. Jammer hoor. Geld ook voor de overhemden, heb ik zelf ook bij elkaar gezocht. Als het voor mijzelf was geweest was ik daar echt weg gegaan. Maar gelukkig zijn we er wel uitgekomen. Kan ook zijn dat ze dacht dat we zelf graag wilden kijken,maar dat was eigenlijk niet de bedoeling. En eenmaal aan de kassa was ze weer poes lief. Moet wel meegeven dat we van tevoren meer inkopen hebben gedaan en wel heeeel goed zijn geholpen door de collegas. Maar deze keer voelde het niet goed. Jammer hoor.

Op tijd bezorgd en prima kwaliteit

uitstekende dienstverlening voor een prima prijs

Sinds ik van Dal, Dordrecht enkele jaren terug heb ontdekt, koop ik al mijn kleding daar. Marijn, altijd zeer vriendelijk en eerlijk, zorgt ervoor samen met zijn collega `s dat elk bezoek een ontspannende beleving wordt om nieuwe kleuren en pasvormen te ontdekken. Voor mij is van Dal de beste kledingwinkel in Dordrecht.

Uitstekende ervaring,

Uitstekend niets aan toe te voegen.

Van Dal is super

Ik vind VanDal keigoed ze helpen mij bij het vinden van de goede maat voor overhemden voor mijn man en de verzending is ook super!

Terwijl het erg druk was op zaterdag ochtend in de vestiging Tilburg, Werden wij keuring te woord gestaan door een man die ons verder zeer goed geholpen heeft met de keuze van de kleding.

Goed en klantvriendelijk

Prettig, rustig en kwalitatief winkelen bij Van Dal.

prima, zowel fysiek als de webshop

Prima winkel. Kleding is mooi, degelijk en de pasvorm is goed. Ook hebben ze een uitgebreid assortiment. Je betaald er wel wat meer voor maar dan heb je ook degelijke kleding

Vriendelijke verkoper, goede service GEWELDIG

Eerste keer, meteen top!

Word goed en netjes geholpen en geadviseerd

Vriendelijk en behulpzaam

Heel vriendelijk en je wordt goed geholpen

Gode kleding voor een redelijke prijs

Heel goede geregeld

Als je iets terugstuurt heb je zo je geld terug en de Serves is geweldig.

Gewoon goed

Snelle bezorging, altijd iets persoonlijks.

Prettig winkelen, maar....

Ik kom hier al wat jaartjes en slaag over het algemeen zonder problemen. Toch was ik de laatste keer onaangenaam verrast, ik had wat T shirts nodig en kon die in de winkel niet krijgen, slechte bevoorrading werd genoemd. Thuisgekomen besloot ik op de website van Van Dal te kijken en daar waren de gewenste T shirts wel in voorraad. Besteld en een paar dagen later thuisbezorgd. Blijf me afvragen waarom ik in de winkel niet verwezen werd naar de website of nog beter dat de winkel via de website voor mij bestelde.

Goed personeel

Werd heel goed geholpen en ben ook goed geslaagd ik kom zeker nog eens terug

goede zaak vooral grote maten

je word altijd goed geholpen

Altijd 100%

Altijd 100%

Geweldige service

Zowel in de winkel, als online prima service. Goede producten.

Juliana van Stolbergstraat 25

5038 AM Tilburg