Alles is prima geregeld

een 10

een 10

Goede kwaliteit.

Bestel regelmatig bij van Dal mannenmode. Is altijd van goede kwaliteit. Mijn man is er blij mee.

Product conform beschrijving, levering conform beschrijving

Zeer positief.

Zeer goed!

Vriendelijk personeel en kennis van zaken!

Snelle service!

Altijd fijn om te bestellen.Je word niet teleurgesteld. Top!

Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Kantenbinding gaat goed.

Ben praktisch altijd snel geholpen. Ligt dat aan iets ouder personeel? Ik vind kwaliteit-prijsverhouding ook goed. Mijn eerste aankoop was in 1957 in Tilburg. Voor mij hoeft er niets te veranderen. Succes!

Alles perfect

Netjes behandeld

Dubbele levering goed opgelost

Verkeerde notatie van bestelling zorgde voor 2 identieke polo’s thuis gestuurd. Geen probleem bij retour zemden

Altijd snelle levering ,mooie producten ,wordt je blij van!! Bedankt,

Fijne winkel,professioneel personeel,ruime keuze.

Het is een fijne winkel,met een ruime keuze. Vriendelijk en professioneel personeel.

prima service

goed geadviseerd

Producten plus website en personeel min.

Ik heb al vaker bij van Dal gekocht ook schoenen maar niet eerder online. Wel kijk ik dan eerst op de website en in Tilburg zou voldoende voorraad zijn van 2 soorten sneakers. Dat bleek niet zo te zijn. 1 was er wel en niet in mijn maat. Ik moest moeite doen om geholpen te worden. Dus toen toch maar online. Leveren via DHL is wellicht te heroverwegen, slechte ervaring opnieuw al is het maar verdwenen snoepjes, ook eerder koker Nespresso cups weg. Omdat ik al eerder deze lijst heb ingevuld weet ik dat ik moet kiezen maar aanbevelen doe ik niet positief of negatief.

Alles was prima

Goede ervaring

Snelle levering, goede service

Fijne winkel

Ik kom al een aantal jaren bij Van Dal in Dordrecht en ben super tevreden. Zeer kundig en vriendelijk personeel.

Altijd vriendelijk geholpen en snelle bestelling

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Klantvriendelijke, gezellige,ruime keuze winkel.

Klantvriendelijke winkel, ruime keuze, goed geholpen. Super ga zo door

super goede en correcte verwerking van de bestelling

Kwaliteit en klasse

Zoals altijd snel en goed

Echter de bezorging was zeer slecht. Trouwens er was geen bezorging en ik moest het zelf op gaan halen. Klacht bij DHL ingediend klachtnr. 19660784. Ik wil eigenlijk niet meer door DHL bezorgd laten worden

Snelle levering, keurig verpakt, korting voor vaste klanten een handgeschreven kaartje erbij! Kan niet beter!

lekker ontspannen en gezellig winkelen

Voor zomer en winter kleding kiezen wij voor van dal mode,lekker ontspannen en gezellig en vooral kleinschalig winkelen, en ook belangrijk betaalbaar!!! Wij gaan meestal shoppen bij van dal in Wijchen.

Top firma klant gericht en service

Goede levering correct en mooi !

Goede Mode

goeie ervaring al jaren klant

Juliana van Stolbergstraat 25

5038 AM Tilburg