Prima geholpen

Via internet had ik 2 broeken besteld,deze pasten niet ,bij de winkel terug gegeven,daar hebben ze mij aan 2 broeken geholpen met nog een betere pasvorm .

Perfect geholpen in de winkel

Fijne winkel. Mijn riem werd ter plaatsen op maat gemaakt. Top!!

Fijne winkel

Ik word er altijd fijn geholpen en krijg goed advies met het zoeken naar een leuke combinatie

Uitmuntend

Het bestelde artikel wordt correct afgeleverd, zoals in de winkel was aangegeven. En dan ook nog zo'n heerlijke stroopwafel erbij. Alleen jammer dat deze niet in de winkel bij het kopje koffie zijn....

Goed advies en mooie pasvorm van kleding. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Levering en verpakking perfect, ook de bestelde broek past prima.

Goed.

Niets aan toe te voegen. Gewoonweg goed!

Veel keuze en goede bediening met advies.

Jammer dat bij het kopen van een broek deze meestal te lang is. Je ben blij met de nieuwe aankoop en wil hem het liefst meteen gaan dragen. Ergens wel begrijpelijk, wij zijn niet allemaal even lang. Verder ben ik wel tevreden.

Leveringen zijn correct en snel.

Onlangs wel de gevraagde artikel niet juist ontvangen. Maar de juiste gevraagde artikel zou al weer onderweg zijn.....TOP

Goed verzorgd en altijd leuk om de verpakking open te maken.

Alles volgens belofte

kan bijna niet beter

Bestelling was prima in orde. De track & trace code werkt goed. Alleen even geduld voor ontvangst.

Goed en snelle levering

Goede kwaliteit en goed passent Fijn personeel in bladel.

Goed zijn fijn geholpen

Geweldig.

Altijd goede kwaliteit en goede service.

Prettige winkelen zowel in filiaal Nieuwegein als via website. Al jaren een tevreden klant

Altijd vriendelijk

Goede kwaliteit, fijn personeel

Heel prima personeel, volop keuze en kwaliteit

Altijd goed en perfect.

Fijne webwinkel en een goede verzending . Geen enkel probleem met eventuele retouren. Ik raad deze webshop aan.

Prettig

Fijne winkel ,goede bediening,hulpzaam

Door mijn eigen fout, aangegeven dat ik de hemden in de winkel zou gaan halen. Door een ongeluk echter niet mobiel. Gemaild met van Dal en hebben de zending nog thuis laten bezorgen. Heel blij mee. Zijn 2 mooie hemden van mooie en goede kwaliteit, mooie pasvorm

Mooie en goede kleding en pasvorm Bevalt iets niet dan kan het terug en geld wordt snel teruggeboekt

Mijn ervaring is naar verwachting.

Ik heb totaal gern aanmerkingen op de kwaliteit en levering.

Juliana van Stolbergstraat 25

5038 AM Tilburg