Goed en voordelig en snel

Goed en voordelig en snel. Mooie overhemden. Jammer van de bijgeleverde stroopwafel. Oud, verkreukeld. Kon zo door naar de vuilnisbak

Goede zaak

Online besteld, binnen twee dagen in huis, jammer dat het presentje ontbrak.

Goede service en mooie kleding

Mijn ervaring mooie kleding en je wordt daar heel goed geholpen met het uit zoeken en vriendelijk personeel.

Twijfel

Ik mis bevestiging toezenden bestelling via vestiging

Met personeel prima top

Mijn jas ben ik minder tevreden over! Er zitten namelijk op de binnenzakken geen ritssluiting en als ik mijn portemonnee en telefoon erin doe dan valt hij helemaal onderin de jas gelijk met buitenzakken is heel irritant! En er zitten rare flappen aan de binnenzijde binnenzak wat dit voor nut heeft??

Prima geregeld

Zie boven

Ik werd uitstekend geholpen.

Vriendelijk en deskundig personeel zonder opdringerig naar de klant te zijn.

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Goede ervaringen mee

Vlugge levering

Nog niets gekregen

2 mei T shirts besteld omdat ze niet meer in de winkel waren in Gorinchem. Ik heb ze online besteld en heb inmiddels wel een aantal e-mails ontvangen, en ik zou weer een e-mail krijgen als ik het in de winkel kan afhalen en het kon 4 tot 6 dagen duren maar het is nu al meer dan een week dus ik heb nog geen T shirts

Woord houden

Fijn winkelen. Er zit altijd wel wat bij dat ik kan gebruiken. Passend!

perfecte kledingzaak

perfecte kledingzaak en personeel

Goed geholpen elke keer

Je wordt er altijd goed geholpen, en de kwaliteit kleren: goed

Prima zaak, zeer tevreden

De verkopers en verkoopsters zijn geweldig, zeer deskundig en hartelijk advies. Bestelling van een kledingstuk wordt zonder probleem geregeld en goed thuis afgeleverd. Prijs in orde!

Vlot geleverd.

Goede prijs kwaliteit verhouding, naast vlotte levering.

Deskundigheid en klantvriendelijk

We zijn in de winkel op een deskundige manier geholpen bij het zoeken naar een voor ons passende broek en vest. De benadering van de medewerkers is echt niet opdringerig, maar echt heel deskundig en klantvriendelijk. Kleding is zeker erg goed van kwaliteit. Zeker voor de 50 plussers aan te bevelen.

Voldoende keus en redlijk geprijsd

Reeds driemaal deze maand, op bezoek in deze winkel geweest en steeds iets van mijn gading gevonden.

De service is goed

De afhandeling was zeer goed

uitstekend

Bestelde is snel geleverd.

Vlot en goed gewerkt .

Gewoon klasse!

Je koopt iets waar je door dessing én kwaliteit steeds weer van geniet!

Altijd op tijd en perfect verzorgt ook als er iets retour moet

Perfect bedrijf, ook de winkel in Etten-Leur

Fijne winkel en grote keuze.

Fijne winkelmanager Franska in Waalwijk die zeer attent is, evenals de overige medewerksters waar ik heel goed ben geholpen.

Uitstekende persoonlijke koopbegeleiding.

Zoals we gewend zijn bij Van Dal wordt er goed geluisterd naar de wensen van de klant en er vervolgens prima op ingespeeld.

Fijne winkel

Bij van Dal in Tiel word je vriendelijk, fijn gezellig en zeer goed geholpen Ga zo door

Juliana van Stolbergstraat 25

5038 AM Tilburg