Ik ben zeer tevreden.

Fijne zaak aardige medewerkers behupzaam mooie kleding en betaalbaar

Prima! Niets meer aan doen!

Zowel de medewerkers in de winkel als achter de webshop weten wat klantvriendelijkheid en service écht betekenen.

Compleet en correct

Met oog voor details

Prettige zaak

Vriendelijke verkopers die je gelijk zien en je toch even rustig laten rond kijken. Etalage niet groot maar nodigt wel uit

Uitstekend,goed geholpen

Goed geholpen uit goed assortiment.

Niet goed

Niet goed. Bartlett hemden wijken af waarom sterren als ik niet tevreden ben

Correcte en snelle levering.

Goede service en retourneren kosteloos.

Voor de eerste keer online besteld. Snelle en correcte levering. Ook met de retourzending een goede afhandeling

kan niets negatiefs bedenken

snelle/vlotte/duidelijke service

Beter kan niet

Snel geleverd. Moest helaas terug vanwege verkeerde maat keuze. Nog nooit zo snel ergens het aankoopbedrag terug gehad

leuke kleding

als ik en mijn man naar binnen gaan zeg mijn altijd ik heb niets nodig,. Maar gaan altijd met iets naar buiten, met tevredenheid.

Gewldige service

Hier wordt je altijd vriendelijk en correct geholpen en nog koffie toe ook

Prima joh. Heel tevreden.

Heel tevreden

Mijn ervaringen zijn perfect

het personeel zorgt dat ik er altijd netjes bij loop met de kleren van Van Dal

Ruim assortiment met mooie kleding. Perfecte klantenservice, die na een klacht over een vest, het zeer goed hebben opgelost, chapeau!!!

Perfect geregeld

Bestelling geplaatst en de volgende dag, keurig en goed verpakt, in huis. Sneller en makkelijker kan het niet.

Super bestellen en goede service bij de levering

Zijn goed

Mijn ervaringen zijn altijd goed

uitstekende service - keurige verzending

Helaas paste de broek die ik had uitgekozen niet. De doos om deze terug te zenden was zo gemakkelijk te gebruiken. Perfect gewoon!

Heel erg goed

Wordt in goes heel goed geholpen en ze nemen de tijd voor je

Alle moeite voor me gedaan met vrolijke gezichten.

In een woord : Geweldig

Correcte en vriendelijke behandeling in Winkel (Nijkerk) en online.

Zeer goede ervaring!

Perfecte winkel voor online aankoop!

Ik heb 3 overhemden met lange mouw gekocht. De prijs was goed en binnen enkele dagen bezorgd. Ik twijfelde over de maat, heb S aangeschaft maar dacht aan M. Door de maatgids toch voor S gekozen aangezien dat bij opmeten eruit kwam. Overhemden passen perfect! Zo getailleerd en strak! Ik zal hier zeker vaker wat aanschaffen! P.S. leuk dat er een stroopwafel en briefje van Juul bij zat :)

Juliana van Stolbergstraat 25

5038 AM Tilburg