De maatvoering is perfect.

Zeer tevreden over de recente aankoop van een aantal wintertruien!!

Mooie en niet te dure spullen

Snelle en correcte levering

Alles correct verstuurd en met een aardigheidje

Uitgebreide collectie, snelle levering

Van dal heeft een uitgebreide collectie en een goede prijs kwaliteit verhouding en een prima levering met altijd een persoonlijk kaartje erbij!!

zeer goed

bestelling prettig verwerkt

Altijd klant vriendelijk in Wijchen.

door de vele jaren als klant; altijd goed geholpen met advies..

kan het iedereen aanbevelen; en heb ik ook al gedaan..

Snel bezorgd en goede kwaliteit prijs verhouding met de korting.

fantastisch geholpen

goed geholpen , alle tijd, vriendelijk

snelle bezorging

de goederen worden netjes geleverd.

Snelle en verzorgde levering, uitstekende kwaliteit

Zeer positief! Goede, modieuze kleding. Zeer klantvriendelijk en zeker een aanrader!

Prima, snel geleverd met een leuke attentie. Bedankt

Prima, snel geleverd met een leuke attentie. Bedankt

Bij van Dal houden ze je niet voor de mal.

Correct geholpen, goede service,mooie winkel

Snel en correct verzorgd en een leuke attentie erbij. Zeer tevreden! En een prachtig overhemd erbij.

Zeer vriendelijk ontvangst in vestiging Zoetermeer. Deskundig en behulpzaam!

Goede en nette online bestellingen

Goede en nette online bestellingen

Goede kwaliteit en service.

Vroeger kocht ik mijn kleding in de winkel in Arnhem Omdat ik minder mobiel ben nu bij Van Dal online. Goede keuze en snelle levering.

Jaren terug al klant geweest op Kronenburg, altijd vriendelijk en goed behandeld door de medewerkers, mijn man heeft nog spullen liggen wat hij toen heeft aangeschaft, kwaliteit zeer goed. En nu in Doetinchem en voor het eerst via internet. Service en snelheid niks dan lof.

Een bijzonder positieve ervaring

Een tweetal broeken besteld en helaas een geroutineerd. Het geheel werd telkens op een niet verwachte bijzonder positieve manier begeleid.

Fijn om zaken mee te doen

Snelle levering, 1 mooie en goed passende broek, andere te klein, dus teruggestuurd en geld teruggekregen volgens afspraak

Nogmaals geweldig en keurig geholpen

Top !

Uitstekende service en supersnel

Per abuis mijn bestelling in de verkeerde winkel laten bezorgen. Na een telefoontje met klantenservice werd er zonder problemen geregeld dat de bestelling naar mij thuis werd gestuurd. Super aardige medewerker gesproken. Top geregeld.

Super service

Super service en hardstikke flexibel gereageerd

Prima geholpen, tijd noch mooiste gespaard

Op bezoek in de winkel van Winterswijk werden we zeer geduldig geholpen er was niet te veel. Prima klantervaring. Zaak om weer snel terug te komen. Twee stuks waren niet aanwezig, maar werden snel nageleverd. Een negatief puntje: de bezorger van DHL zette de bestelling gewoon bij de voordeur, terwijl we gewoon thuis waren.

Juliana van Stolbergstraat 25

5038 AM Tilburg