Zo goed als altijd.

Goede service. Goede artikelen. Snelle verzending. Zoals ik het gewend ben. Zeer tevreden.

Mooie stijlvolle kleding

In een mooie winkel met zeer vriendelijke en behulpzame verkopers

Vaak doelgroep voor echt oudere

Mag wel wat modieuze kleding in de winkel hangen met vlot personeel. De uitstraling is mede door personeel erg stoffig.

Mijn kleding zaak ,mooie winkel in Zoetermeer

Mooie zaak vriendelijk geholpen

Als het in voorraad is leveren ze kleding snel en goed en.... voordelig!!!

Ik had de pech dat eenzelfde broek als de eerste niet meer kon geleverd kon worden. Jammer.

Fijne medewerking in het bestellen

zeer goed

Ben zeer tevreden over de producten van van Dal en ook over de website. Snelle afhandeling zowel als de bestelling maar ook het retourneren.

Snelle levering zeer goed

Veel keuze en een geweldige verkoper

Kom 2 x per jaar om mijn collectie te vernieuwen grote leuke collectie en een vrolijke klantvriendelijke verkoper(Frank) altijd een kop koffie ook de schoencollectie is mooi. Wij zijn vanuit Hilversum met hem mee verhuisd naar Zeist

Vlot geleverd.

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Super winkels met vriendelijk personeel en goede service ook bij de online bestelling

Goede broeken.

Mijn broek was kapot en omdat ik vanwege mijn handicap niet naar de winkel kan online een broek besteld. Deze werd snel bezorgd en past perfect.

Als klant krijg je een gerust gevoel. Geen gejakker maar alle tijd voor jou.

Sneller geleverd dan aangegeven. Netjes verpakt.

Online bestelling gedaan. Blouse te klein, teruggebracht naar winkel, binnen 2 dagen geld op rekening

Pantalons zijn van goede kwaliteit,passen perfect alleen iets te lang. Snelle levering en vlotte afwerking van retourneren.

Volop keuze goede kwaliteit en keurig netjes opgestuurd met een persoonlijk kaartje erbij!!! Ook altijd een attentie, deze keer een doosje met paaseitjes, hartstikke leuk. Dus voor ons geweldig om er online te winkelen!

Goede collectie tegen een betaalbare prijs

Goede service in de winkel

PRETTIGE MEDEWERKSTERS IN MAASSLUIS

Eerste contact met uw zaak( met dank aan fam.lid).Prima kwaliteit van de stoffen. Gunstige prijzen en toch kwaliteit kenmerken Van Bal. We zijn voortaan klant, bestellingen via internet worden keurig verwerkt, Paaseitjes waren lekker!!Terugbetalingen ook direct geregeld.

Aardig personeel en een goede service en ook nog: leuke kleding en schoenen.

Zie boven

snel en goed

Goed advies, snel geleverd, goede kwaliteit.

Goed geholpen

Super meedenkend in oplossingen en ook uit de uitvoering ervan

prima zaak

uitstekende kwaliteit